İbrahimhalil12
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
anahtarı da üzerinde bırakıp gittiler açıp kendim kontrol ettim içiniben de 7 aydır superonline bağlatmaya uğraşıyorum cuma günü kutuyu taktılar bugün de kabloyu birleştirdiler ama hala aktif değil. çalışanlar pazarttesi(dün) aktif edilecek diyip gitmişlerdi sürekli darlaman lazım satış elemanını ya da kapıya gelen adamın numarası varsa arayıp ne zaman açacaksınız falan diye darlamak lazım yoksa çok bekletiyorlar ben 7 ayda kafayı yedim hala bekliyorum
Benim daire içine kablo çekildikten belki 1 yıl falan sonra apartmanın içine fiber çektiler. Apartmana fiber geldikten sonra başvurduğum gün gelip bağladılar.Merhabalar 2 aydır fiber kutusu ve kabloları dairelere çektiler ama halen aktif edilmedi ne yapmalıyım sizce müşteri hizmetlerini aradım ilk dediklerinde bu ay sonuna kadar sonra aradığımda diyor ki önümüzdeki ayın sonuna kadar doluluk var
.Benim daire içine kablo çekildikten belki 1 yıl falan sonra apartmanın içine fiber çektiler. Apartmana fiber geldikten sonra başvurduğum gün gelip bağladılar.
Apartmanında fiber kutusu var mı?
Bütün katlara çekilmesi önemli değil. Sorduğum şey o kabloları takip ettiğin zaman hepsinin birleştiği ana fiber kutusu olması lazım. O kutu var mı diye sormuştum. Binaya fiber geldiği zaman için ön hazırlık olması için her daireye önden kablo çekmiş olabilirler. Süreçten tam emin değilim ama.Evet o ekteki olan binada bütün katlara çekilmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
Sadece o ekteki kutu var başka kutu yokBütün katlara çekilmesi önemli değil. Sorduğum şey o kabloları takip ettiğin zaman hepsinin birleştiği ana fiber kutusu olması lazım. O kutu var mı diye sormuştum. Binaya fiber geldiği zaman için ön hazırlık olması için her daireye önden kablo çekmiş olabilirler. Süreçten tam emin değilim ama.
Bu fotoğraf evinin içinden değilse muhtemelen dediğim kutu bu. Sokaktan fiber kablosunu bu kutuya çektilerse ilçe turktelekomu biraz rahatsız et sen. İşi uyuşukluğa getiriyor olma ihtimalleri var.Sadece o ekteki kutu var başka kutu yok
Ya zaten böyle ttdestek başvurdum dediler ilk bu ay sonra bı daha aradığımda diğer ayın sonu diyorlar sürekli oyalayip duruyorlar maalesefBu fotoğraf evinin içinden değilse muhtemelen dediğim kutu bu. Sokaktan fiber kablosunu bu kutuya çektilerse ilçe turktelekomu biraz rahatsız et sen. İşi uyuşukluğa getiriyor olma ihtimalleri var.