Fiber Kutusu Aktif Edilmedi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar 2 aydır fiber kutusu ve kabloları dairelere çektiler ama halen aktif edilmedi ne yapmalıyım sizce müşteri hizmetlerini aradım ilk dediklerinde bu ay sonuna kadar sonra aradığımda diyor ki önümüzdeki ayın sonuna kadar doluluk var

Ekler

• 11954.webp
    11954.webp
    56.7 KB · Hit: 27
ben de 7 aydır superonline bağlatmaya uğraşıyorum cuma günü kutuyu taktılar bugün de kabloyu birleştirdiler ama hala aktif değil. çalışanlar pazarttesi(dün) aktif edilecek diyip gitmişlerdi sürekli darlaman lazım satış elemanını ya da kapıya gelen adamın numarası varsa arayıp ne zaman açacaksınız falan diye darlamak lazım yoksa çok bekletiyorlar ben 7 ayda kafayı yedim hala bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de 7 aydır superonline bağlatmaya uğraşıyorum cuma günü kutuyu taktılar bugün de kabloyu birleştirdiler ama hala aktif değil. çalışanlar pazarttesi(dün) aktif edilecek diyip gitmişlerdi sürekli darlaman lazım satış elemanını ya da kapıya gelen adamın numarası varsa arayıp ne zaman açacaksınız falan diye darlamak lazım yoksa çok bekletiyorlar ben 7 ayda kafayı yedim hala bekliyorum
anahtarı da üzerinde bırakıp gittiler açıp kendim kontrol ettim içini

İki kez aradım sürekli oyaliyorlar ilkinde temmuz sonuydu sonra Ağustos sonu diyorlar diğer ay ararim bu sefer Eylül sonu derler benim bıktırdilar yeminle ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,642
Üyeler
199,202
Son üye
Konsolistan

Geri