Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Vatan ve İtopya beni kazandı son hamleleriyle ki ben bu indirimlerden bir şey almadım bile
Eyvallah canım ben de size teşekkür ederim bu iyi sözleriniz olmasa inanın paylaşırken bu kadar istekli olmam. Herkese hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle...Öncelikle paylaşan @Aydi arkadaşımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum
Sistem toplamaya karar vermiştim 9060xt düşünürken indirimi görünce yapistirdik ilk parçamız hayırlı olsun geri kalanları da indirim fırsatı yakalarsam yavaş yavaş dizeceğim.
Bende PC yok yani deneyemeyeceğim kutuyu açıp içine bakayım mi şunlara dikkat et diyebileceğiniz ne olabilir
Alıntıyı görüntüle
Bendeki quicksilver modelinde destek aparatı çıktı.Swift modelinde çıkmadıysa alın. Kart büyük ve ağır.Düz durmuyor aparatsız çok hafif eğiliyorÖncelikle paylaşan @Aydi arkadaşımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum
Sistem toplamaya karar vermiştim 9060xt düşünürken indirimi görünce yapistirdik ilk parçamız hayırlı olsun geri kalanları da indirim fırsatı yakalarsam yavaş yavaş dizeceğim.
Bende PC yok yani deneyemeyeceğim kutuyu açıp içine bakayım mi şunlara dikkat et diyebileceğiniz ne olabilir
Alıntıyı görüntüle
aparat var mı öneriBendeki quicksilver modelinde destek aparatı çıktı.Swift modelinde çıkmadıysa alın. Kart büyük ve ağır.Düz durmuyor aparatsız çok hafif eğiliyor
Ben de beyaz düşünüyordum.Beyaz sistem pahalı ekran kartı seçeneği az diye siyah topladımAlanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde
Herhangi bir şey olur karta destek olsun yeterli.ucuz bişey alın geçinaparat var mı öneri
Hocam aydınlık foto gelir mi çok iyi duruyoAlıntıyı görüntüle
Montajı da yaptım dün gece.Konu sahibi @Aydi kardeşimize teşekkür ederim.Kargo ile alanlar video çekmeyi unutmasın