xBeytullah
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu sebeplerden ötürü kararsız kaldım. 15T modelinin avantajı kamera x8 pro max ise işlemci ve batarya. Bunlar telefonda olmazsa olmazlarından.Kullanıma göre değişir
Kamera senin için önemli ise tartışmasız 15t
İşlemci gücü senin için önemli ise x8 pro max
Bu arada bir testde x8 pro max'in bataryası 16.5 saat gidiyor haberin olsun bu süreyi diğer hiçbir cihazda bulamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10T pro kullanıyorum şuan reklam yok başkalarından note serisinde gördüm heryerde rahatsız edici reklam var. Bu tür telefonların alınmaması gerektiğini düşünenlerdenim bendexiaomi alma ya kendi uygulamaları filan çok rahatsız edici anneme almıştım telefon kendi kendine uygulama olsun reklam olsun durmadan bir şey indirityor kapattım yani ama gene bir şeyler çıkıyor uğraştırıcı
14T pro stoklarda yokmuş o sebepden eledim.Burada belirttim listedeki ürünlerin hep bir eksiği oluyor. Mümkünse 14T Pro alınmalı her konuda eksiksiz bir cihaz. X8 Pro Max batarya dışında fazla bir artısı bulunmayan cihaz işlemci dersek F8 Pro da 8 Elite bulunuyor aynı fiyata satılıyor.
Mi ile Poco parça kalitesi arasında fark oluyor onu da unutmayalım arayüz konusunda da Xiaomi Pocolara bak bonkör davranmıyor.
14T Pro (Kamera/Arayüz/Hızlı Sarj /144hz)
F8 Pro (İşlemci/Kamera)
15T (Kamera/Arayüz)
X8 Pro Max (İşlemci/Batarya)
Kaçak Kı alıcaksın yoksa TR cihaz mı? Bütçeni söylesen en iyisini direkt söylerim.