- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan hiçbir sıkıntısı yok ama ben toplu satacağım her şeyden tekte kurtulmak istiyorumEkran kartını güvenli ödeme yaparsanız almayı düşünebilirim hocam bir sıkıntısı varmı
Başkan hiçbir sıkıntısı yok ama ben toplu satacağım her şeyden tekte kurtulmak istiyorumEkran kartını güvenli ödeme yaparsanız almayı düşünebilirim hocam bir sıkıntısı varmı
Ekipmanlar dahil 17, biraz üstünede gidebilirde o civarlarda satarsınIntel Core i5 9600K Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI MAG Z390M MORTAR Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart
CORSAIR 480GB Force Serisi MP510 NVMe M.2 SSD (3480 MB Okuma/2000MB Yazma)
MSI GEFORCE GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC 6 GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı
CORSAIR 16 GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 550W 80PLUS RGB FANLI MidT ATX Oyuncu Kasası
COOLER MASTER HYPER 212 Intel 2011/1366/1156/1155 AMD FM/AM İşlemci Soğutucu
Sistem haricinde ise: VIEWSONIC24'' XG2401 144HZ 1Ms Profesyonel Gaming Monitör, Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Beyaz Mouse ve Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavyem var. Sistem harici bunlar ne kadar eder? Satmışken hepsini satayım.
İntel olmasaydı düşünürdümde intel olduğu için sistemin geri kalanı değilde ekran kartı lazımdı neyse sağlık olsun sen toplu sat hayırlı satışlarBaşkan hiçbir sıkıntısı yok ama ben toplu satacağım her şeyden tekte kurtulmak istiyorum
Ekipmanları çıkarttım zaten bir klavye bir mouse. Belki hediye ederim. Sahibinden en ucuz fiyatlardan hesaplayınca sistem 24.000 TL ediyor kasa+monitör. 20.000 TL'ye koysam olur mu? Ne pahalı, ne ucuza koymak istiyorum. Ortasına gitsin. @Rickkyy @BÖCEK @DR. BİYOLOJİEkipmanlar dahil 17, biraz üstünede gidebilirde o civarlarda satarsın
O kasa monitörle birlikte ekipmansız o fiyat etmez. Fiyata ekleyerek klavye mouse verirsen onlar hediye olmuyor sadece ismi hediye oluyorEkipmanları çıkarttım zaten bir klavye bir mouse. Belki hediye ederim. Sahibinden en ucuz fiyatlardan hesaplayınca sistem 24.000 TL ediyor kasa+monitör. 20.000 TL'ye koysam olur mu? Ne pahalı, ne ucuza koymak istiyorum. Ortasına gitsin. @Rickkyy @BÖCEK @DR. BİYOLOJİ
Fiyata eklemeden hediye verecektim. Ucuz bir şeydir diye klavye mouse fiyatlarına bakmadım. Klavyem tek ilan var o da 2.500 TL bu gerçek mi? Oha mouse'umu da 2.500 TL'ye koymuşlar bunlar bu kadar para ediyor muydu ya? Yalnız mouse da ayda yılda bir şu sorun oluyor: tekerleği yukarı kaldırdığımda aşağı iniyor tekrar yukarı kaydırmam gerekiyor.O kasa monitörle birlikte ekipmansız o fiyat etmez. Fiyata ekleyerek klavye mouse verirsen onlar hediye olmuyor sadece ismi hediye oluyorYani ekipmanlı ederi 17-19 Tek kasa ve monitör gitmez yani
Görseli varmı ekipmanlarının ? Sahibindende corsair ekipman fiyatları yüksek şişiriyorlar kimse almıyor zaten. G Pro'lar ediyorda birsürü modeli var.Fiyata eklemeden hediye verecektim. Ucuz bir şeydir diye klavye mouse fiyatlarına bakmadım. Klavyem tek ilan var o da 2.500 TL bu gerçek mi? Oha mouse'umu da 2.500 TL'ye koymuşlar bunlar bu kadar para ediyor muydu ya? Yalnız mouse da ayda yılda bir şu sorun oluyor: tekerleği yukarı kaldırdığımda aşağı iniyor tekrar yukarı kaydırmam gerekiyor.
Yalnız ben bunların bu kadar edeceğini asla düşünmüyorum bence sahibine herkes kafasına göre yazmış fiyatları
Görseli var mı derken benim ekipmanlarımın mı yoksa sahibinden.com linkleri mi?Görseli varmı ekipmanlarının ? Sahibindende corsair ekipman fiyatları yüksek şişiriyorlar kimse almıyor zaten. G Pro'lar ediyorda birsürü modeli var.
GPX kullanıyorsun dostum ucuz bir mouse değil, ondan dedim zaten kasa + monitör ayrı sat diye.Fiyata eklemeden hediye verecektim. Ucuz bir şeydir diye klavye mouse fiyatlarına bakmadım. Klavyem tek ilan var o da 2.500 TL bu gerçek mi? Oha mouse'umu da 2.500 TL'ye koymuşlar bunlar bu kadar para ediyor muydu ya? Yalnız mouse da ayda yılda bir şu sorun oluyor: tekerleği yukarı kaldırdığımda aşağı iniyor tekrar yukarı kaydırmam gerekiyor.
Yalnız ben bunların bu kadar edeceğini asla düşünmüyorum bence sahibine herkes kafasına göre yazmış fiyatları
Yok hocam normal gibi fiyatııı biraz@DR. BİYOLOJİ @BÖCEK @Rickkyy beyler sadece kasa+monitör en ucuz ilanları bulup en ucuz fiyatından 500 TL düşerek fiyatlandırdım ilana 20 yazdım 17-18 yazana vereyim dedim. Acaba bir şeyi yanlış mı hesaplıyorum siz 13-14k dediniz. Boşa pahalı koyup küfür ettirmeyeyim kendime uygun vermek istiyorum.
Dursun, satılmaz diyemem. Ben almam alacak vardır siz bekleyin.@DR. BİYOLOJİ @BÖCEK @Rickkyy beyler sadece kasa+monitör en ucuz ilanları bulup en ucuz fiyatından 500 TL düşerek fiyatlandırdım ilana 20 yazdım 17-18 yazana vereyim dedim. Acaba bir şeyi yanlış mı hesaplıyorum siz 13-14k dediniz. Boşa pahalı koyup küfür ettirmeyeyim kendime uygun vermek istiyorum.