Öneri Havit Gamenote KB904L Alınır mı ?

omerkkose

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba herkese Havit Gamenote KB904L model klavye Havit indirimi ile 1699TL düşmüş sizce alınır mı ? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

kullanıyorum eğer 1700tl ye 75 lik manyetik klavye istiyorsanız alınabilir. ama malzeme kalitesi olarak çok bir şey beklemeyin

kullanıyorum eğer 1700tl ye 75 lik manyetik klavye istiyorsanız alınabilir. ama malzeme kalitesi olarak çok bir şey beklemeyin
Peki memnun musunuz herhangi bir kronik vs problemi var mı ? Rekabetçi oyunlar için almayı düşünüyorum.

harf silinmesi yada bir sıkıntı oldumu almayı duşunuyorum
Üzerinde sonradan yazıyla eklenen Türkçe kelimeler kirlenip gözükmüyor. Onun dışında klavyenin tuşları ışık geçiriyor. Işık geçiren tuşlarda silinme sadece keycaps genel boyası silinirse olur. Yani 5-6 aydır kullanıyorum keycaps boyasında bir silinme yok. Üzerine eklenenlerde de silinme yok ama dediğim gibi beyaz yazılar, kararma var.

Görsellerini de bırakayım, yazılar gözüksün diye flaş açtığımdan ışıklar ilk resimde belli olmuyor. Normal bir şekilde de bir fotoğraf daha bıraktım.

2026-07-24_13-06.webp

2026-07-24_13-06_1.webp

Bir de YouTube'a yazarak bakabilirsin inceleme veya alınabilir mi youTube'da var böyle bir sürü video

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,342
Üyeler
200,900
Son üye
iboocetoo

Geri