🔥İndirim MSI Geforce RTX 5060 8 GB 17.669 TL | 5060 Tı 18.524 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
MSI GeForce RTX 5060 8 GB Ekran Kartı 2550 MHz Çift Fanlı Soğutma ile 3 Çıkışlı ihtiyacı olan varsa değerlendirsin.
5060 TI
5060

e54c9cf7-a6c7-48b8-ba49-007d8513cd6e.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-24 112428.webp

Son düzenleme:
RTX 5060'a 3 fan aşırı gereksiz geliyor, 145W tdp olan kart ne kadar ısınacak da 3 fana ihtiyaç duyarsın ki?

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
RTX 5060'a 3 fan aşırı gereksiz geliyor, 145W tdp olan kart ne kadar ısınacak da 3 fana ihtiyaç duyarsın ki?
ventus zaten. ortalama 2 fan performansı verecek

3 fan çok sık duruyor ya

Aynen sanırım kasa dolu gözüksün diye isteyenler için olmuş bu tarz model.
Şu ventuslara ayrı bir ilgim var. Zamanında isteyip elime geçiremedim bir tane onun uktesi kaldı galiba. Ne kadar ısınsa da kötü de olsa çekiyor beni bi şekil.

Şu ventuslara ayrı bir ilgim var. Zamanında isteyip elime geçiremedim bir tane onun uktesi kaldı galiba. Ne kadar ısınsa da kötü de olsa çekiyor beni bi şekil.
Size kalmış hocam özellikle ikinci elde hotspotu yüksek olan birini alıp psikolojinizi bozmamaya dikkat ederek soğutma yöntemleri deneyin en son anlayacaksınız ki bu kart özürlü ama o vakit çok hızlı geçer yani boş vaktiniz varsa güzel hobi aslında :D

Size kalmış hocam özellikle ikinci elde hotspotu yüksek olan birini alıp psikolojinizi bozmamaya dikkat ederek soğutma yöntemleri deneyin en son anlayacaksınız ki bu kart özürlü ama o vakit çok hızlı geçer yani boş vaktiniz varsa güzel hobi aslında :D
Yok biliyorum zaten kötü oldugunu tasarım olarak bi hoş geliyor sadelikle. Alıp ugrasmayacagım icin muhtemelen hep kalacak 😃

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
3 bin tl farka Ti modeli varken değmez bence. Ederi 15'i geçmemeli düz modelin

Geri