Qled sadece bir katman dostumhocam yapay zekaya attım o da qled diyor ve qled ifadesini de gördüm ben ürün görsellerinde belki de giriş seviye minileddir ama c6k daha iyi bundan yani
öyleyse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istememQled sadece bir katman dostum
Pazarlama adı gibi bir şey qled, qled yazınca bir şey ifade etmiyor iyisi de var kötüsü de. Miniledler de qled olabilir aynı zamandaöyleyse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
mini led arka ışık teknolojisi iken qled katman yani evet qled televizyon ama mini led ışıklandırmasıda varhocam yapay zekaya attım o da qled diyor ve qled ifadesini de gördüm ben ürün görsellerinde belki de giriş seviye minileddir ama c6k daha iyi bundan yani
IPS ekranli TV'de de film izlenmiyor be. Ozellikle aksam isik kapali ve karanlik sahneler bildigin siritiyor eger kaliteli İPS degilse onlar da bu konudaki butcenin ustune iki kat koy o fiyatlardalar.VA panel bu sırf bu sebepten almazdım. Sağ sol açılardan renkler soluklaşır.
hiç de değil. bu tamamen bir orman efsanesi. 2 tane VA Full array tv var. biri sony diğeri samsung qn85f. özellikle zaman zaman yanlardan bakarım dediğiniz solukluğu bulmak için ama daha denk gelemedim. gayet yeterli. ha ben aşırı parlak ekran izlemiyorum. filmerker modda izliyorum ve önden nasılsa yandan da öyle görünüyor.VA panel bu sırf bu sebepten almazdım. Sağ sol açılardan renkler soluklaşır.
tv niz mini led miydi.TCL tv min paneli arızalandı garantiden 1 ay oldu yapamadılar değişim istiyeceğim
Yok değildi Qledhiç de değil. bu tamamen bir orman efsanesi. 2 tane VA Full array tv var. biri sony diğeri samsung qn85f. özellikle zaman zaman yanlardan bakarım dediğiniz solukluğu bulmak için ama daha denk gelemedim. gayet yeterli. ha ben aşırı parlak ekran izlemiyorum. filmerker modda izliyorum ve önden nasılsa yandan da öyle görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tv niz mini led miydi.