cidden mantıklıymış ama manyetik klavyeden vazgeçmek için yeterli sebep mi ya da bunu kullanırsam çok bir fark olacak mı çünkü sanırım SOCD ve Rappidtrigger özellikleri çok ilgimi çekti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu klavye de gözükme çok sıkışık gözüküyor kullanması zor olabilir
hiç fark etmez enter tuşuna daha önce dikkat etmedim iki klavye kullanıyorum ikiside farklı
Sana özel kod olabilir ya, Prime özel indirim olayı çok görmedim. Özellikle ₺2600, ₺2000 düşürecek bir indirim hiç görmedim. Fırsat sadece ₺2600 olarak gözüküyor.
Ben manyetikden yanayım, evet ses yalıtımında Aula önde olabilir. Ama manyetikde basım süresini ayarlamak, o yalıtımın getirdiği sesi absorbe edebiliyor. GameRaider K1 HE keycaps vb. ₺2000 civarında satılan Gamepower, Havit manyetik klavyeleri gibi değil. Ayrıca manyetik switch çift basma ve yay ses sorunu olmuyor. Daha uzun ömürlü oluyor. Basma süresini ayarlamak keza bilek ağrılarını azalttığı gibi, tuşa fazladan basmakla uğraşmadığından da hem oyun hem yazımda konforu artırıyor.
bence de manyetik ama almışken uzun süre dayanacak güzel de gözükecek bir klavye istiyorum K1 HE keşke plastik olmasaydı ya da VGN Neon 75 HE stoğu olsaydı onu düşünürdüm
bence de manyetik ama almışken uzun süre dayanacak güzel de gözükecek bir klavye istiyorum K1 HE keşke plastik olmasaydı ya da VGN Neon 75 HE stoğu olsaydı onu düşünürdüm
Kasanın plastik olması ömrü azaltmıyor. Tam tersi manyetik switchler basım ömürleri, çift basma sorunu olmaması ve yaylı olmadığından da switch bozulma kısmında daha az sorun yaşıyor. Çinlilerde Avrupalı firmalar gibi geri dönüştürülebilir ürün kullanma zorunluluğu yok. Bu yüzden batılı firmaların ₺5000 bir plastik ürünü ile Çinlilerin ₺2000 plastik ürününde kalite farkı net olarak var. Çinliler belki sağlıksız ama daha sıkıştırılmış ve kırılması zor ürün kullanıyorlar. Batılılarda %40-60 civarında bir geri dönüşüm malzeme şartı var.