ben narcotic kullanıyorum uzun yıllardır, niche serisinden. kesinlikle eski kalitesi yok kolonyaya döndü artık mad. bu selectiveler falan daha da kötüdür
www.n11.com
kalıcılık önemli değilse al ama ben almazdım şahsen.Mad Bruno Gold Unisex Parfüm EDP 100 ML Fiyatları ve Özellikleri
Mad Bruno Gold Unisex Parfüm EDP 100 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu nasıl acaba bunu alacağım gibi yorumları trendyoldan baktım iyi gibi Alıntıyı görüntüle
Günlerce kalsın değil derdim sıktığım günü çıkarsa yeter kafasındayimkalıcılık önemli değilse al ama ben almazdım şahsen.
kalıcılık önemli değilse al ama ben almazdım şahsen.
2000 liralık parfüm zaten günlerce kalmaz, günü kurtarmıyor zaten problem o. 2 saat falan dayanırsa öp başına koy.Günlerce kalsın değil derdim sıktığım günü çıkarsa yeter kafasındayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aldım geldiğinde yorumlarimı unutmazsam buradan yaparim
O kadar da kötü değildir be hocam sende öldürdün sanki2000 liralık parfüm zaten günlerce kalmaz, günü kurtarmıyor zaten problem o. 2 saat falan dayanırsa öp başına koy.
ben 4-5 yıldır düzenli olarak narcotic kullanıyorum. son 2 yıldır mad parfümlerin kalitesi inanılmaz düştü. Eskiden yayılımı ve kalıcılığı oldukça güzeldi ama artık yayılım diye bir şey zaten kalmadı. ilk 1 saat falan güzel gelebilir ama sonrasında sadece kendine kokarsın. Öldürmek değil ben yaşadığımı söylüyorum eskiden gerçekten efsaneydi mad. Artık niche serisi bargello gibi bir şey oldu, bu paralara çıkmışken gerekiyorsa biraz daha koyup daha kaliteli alternatiflere yönelmek daha mantıklı ama siz bilirsiniz tabi.O kadar da kötü değildir be hocam sende öldürdün sanki![]()
kalıcılık nasıl sizce, günü çıkarıyor mu?https://www.fredericpatric.com/by-p...RK380gh33hLOGHa-qimHqAVPUg4An_5aAWmxvThpZGJ4n bunu kullanmaya başladım ankarada avm de denk geldi kokusu hoşuma gitti aldım. Arkadaşlarımda güzel olduğunu kalıcı olduğunu felan söylediler.
Eyvallah abi değerli yorumlarin için teşekkür ederizben 4-5 yıldır düzenli olarak narcotic kullanıyorum. son 2 yıldır mad parfümlerin kalitesi inanılmaz düştü. Eskiden yayılımı ve kalıcılığı oldukça güzeldi ama artık yayılım diye bir şey zaten kalmadı. ilk 1 saat falan güzel gelebilir ama sonrasında sadece kendine kokarsın. Öldürmek değil ben yaşadığımı söylüyorum eskiden gerçekten efsaneydi mad. Artık niche serisi bargello gibi bir şey oldu, bu paralara çıkmışken gerekiyorsa biraz daha koyup daha kaliteli alternatiflere yönelmek daha mantıklı ama siz bilirsiniz tabi.