❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Bende olmadı

Ekler

• 1000003961.webp
    1000003961.webp
    115 KB · Hit: 53
Hocam Anasayfadaki markete girip
Üstten kampanyalara tıklayıp algida kampanyası görseline tıklayıp, ürünleri göster diyin. Size göstereceği marketler kampanyaya katılan marketler
Her markette indirim uygulanmıyor.

Bebek katillerinin mallarını almayın.
Alternatifini aynı fiyata üretip satmadıkça neyin boykutunu ediyorsun?
Savaş bitse 1 yıl içinde unutup gideceksin. (Depremde kaybettiğimiz 30.000'den fazla insanı unuttu bu insanlar) arabı unutmanın lafı mı olur?
Şimdi bana "insanlığından utan" falan diyeceksen git Meskun-Mahal operasyonlarında hayatını kaybeden, kanını akıtan 1400 kişinin 10 tanesinin ismini ezbere saysana? Ya da teröristler tarafından esir alınan Semih Özbeyi hatırlar mısın?

Her şeyi geçtim. 2000'li yıllarda onlarca insanı yakarak katleden teröristin daha geçen günlerde serbest bırakılmasına da aynı tepkiyi gösterdin mi?

Boykot mu edeceksin? Alternatifini üret, rekabet oluştur ve pazardan pay elde et. Bu sayede hem istihdam yaratırsın hem pazar payını küçültür, gelirlerini düşürürsün hem de savaş bittikten sonra yine insanlar unutup aynı markadan alışveriş yapmak zorunda kalmaz.

MAKARNAYI AZALT AZICIK PROTEİNLE BESLEN VE GEÇMİŞİNİ UNUTMA. Filistin PKK'lıları "devlet eliyle eğiten," tanıyan ve destekleyen bir ülkeyken neyin savaşını veriyorsun? Onun eğittikleri gelip burada senin çocuklarını katletti.

muhabbet ne kadar uzamış nerde bu moderatörler yönetim 6 sayfa entry var tamamı kavga insanların tercihine saygı duymak bu kadar zor olmamalı karşındaki belki ne türk nede müslüman size ne tam olarak forumun iyice tadı kaçtı denetim şart

@Jordison Dostum eline sağlık. 750 liralık sepete 300 tl ödedim sayende.
Boykot falan diyenler gitsin elindeki bilgisayarı ve telefonu satsın sonra gelsinler buraya.

dondurma indirimine bakayım diye girdim yorumlar savaş arenasına dönmüş bu nedir hocam?

algida kampanyası olan market yok adresime teslim eden şaka gibi. 3 kilometreye de teslim etmeyeceklerse ne diye hizmet veriyor bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,110
Üyeler
200,292
Son üye
losefar123

Geri