Bilgisayarcıda Bu İşlemleri Yaptırmak Ne Kadar Tutar?

Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar Ankara'da oturuyorum işin ehli iyi bir bilgisayarcı bulup yeni aldığım güç kaynağını taktıracağım, kasanın kendi fanları çıkartıp yeni alacağım fanları taktıracağım, ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenileteceğim fakat termal macunu önceden ben alacağım, BIOS güncellemesi, Format ve birde gerekliyse toz temizliği yaptırmayı düşünüyorum. Montajlama işleminden hiç anlamıyorum onun dışında Anakart da flashback olsa da ben yine de BIOS güncellemesini işi bilen biri yapsın istiyorum, formatı ise gitmişken attırayım diyorum sizce bu işlemler ne kadar tutar tahmini olarak?

Arkadaşlar Ankara'da oturuyorum işin ehli iyi bir bilgisayarcı bulup yeni aldığım güç kaynağını taktıracağım, kasanın kendi fanları çıkartıp yeni alacağım fanları taktıracağım, ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenileteceğim fakat termal macunu önceden ben alacağım, BIOS güncellemesi, Format ve birde gerekliyse toz temizliği yaptırmayı düşünüyorum. Montajlama işleminden hiç anlamıyorum onun dışında Anakart da flashback olsa da ben yine de BIOS güncellemesini işi bilen biri yapsın istiyorum, formatı ise gitmişken attırayım diyorum sizce bu işlemler ne kadar tutar tahmini olarak?
hepsini youtubeden ve yapay zekadan yardım alarak çok ucuza yaparsın kanka bilgisayarcılar deli gibi para alır hiç bulaşma o adamlara güç kaynağı takmak çok basit fanları takmasıda basit elin tornavida tutuyorsa hepsini yaparsın kolayca

hepsini youtubeden ve yapay zekadan yardım alarak çok ucuza yaparsın kanka bilgisayarcılar deli gibi para alır hiç bulaşma o adamlara güç kaynağı takmak çok basit fanları takmasıda basit elin tornavida tutuyorsa hepsini yaparsın kolayca
Hocam ben montajlama işine hiç girmek istemiyorum ya zaten parçalar pahalı diğer işlemleri de gitmişken aradan çıkartayım dedim

hocam kesin bir fiyat söylenemez en kolay öğrenme yolun bi bilgisayarcı bulup ya gidip sormak ya da telefonla fiyat almak olur,
ancak ekran kartı termal macun işi dışında diğer saydıkların 2 tane sistem toplama videosu izleyen herkesin basitçe yapabileceği şeyler bu yüzden eğer bilgisayarcı fazla fiyat çekerse kendin yapmayı dene derim

hocam 2 gün önce batarya değişmek için 1 tane vida çıkartmaya gittim yalnız bir vidaydı. para almadığı için laf yaptı. kaça takarsın dedim 4 vida takmaya 200 istiyordu siz düşünün gerisini. video izleyerek ve yapay zekaya başvurarak yaparsanız sonrasında tekrar bilgisayarcıya gitmenize gerek kalmaz işlemi öğrenmiş olursunuz

hocam kesin bir fiyat söylenemez en kolay öğrenme yolun bi bilgisayarcı bulup ya gidip sormak ya da telefonla fiyat almak olur,
ancak ekran kartı termal macun işi dışında diğer saydıkların 2 tane sistem toplama videosu izleyen herkesin basitçe yapabileceği şeyler bu yüzden eğer bilgisayarcı fazla fiyat çekerse kendin yapmayı dene derim
Yarın arayacağım bir yerleri bugün pazar olduğu için arayamadım aklıma gelmişken foruma sorayım dedim. Onun dışında macunu falan yeniletmişken montaj işlemini yaptırayım daha sağlıklı olur diğer işlemler için abartı para isterlerse kendim yaparım.

ben 135k lık istem topluyorum takma bilgim ortalama hiç takma yapmadım ama kolay olacağına inanıyorum zaten tek anakart ı sabitleme ve kablolama zor olan diğerlerini oem paket alırken ke kendin ekran katını takmak zorunda kalıyon zaten

iki binden açarlar kapıyı bence

ben 135k lık istem topluyorum takma bilgim ortalama hiç takma yapmadım ama kolay olacağına inanıyorum zaten tek anakart ı sabitleme ve kablolama zor olan diğerlerini oem paket alırken ke kendin ekran katını takmak zorunda kalıyon zaten
hocam zor olan kablolama değil de kablo gizlemek artık, kabloların yerleri belli parça birleştiriyoruz artık sadece. hayırlı olsun sisteminiz şimdiden.

İnan hepsini tek başına yapabilirsin. Hiç zor değil yeterki yapma inancın olsun youtubeda sayısız video var ve hiçbiri zor anlaşılmayacak şekilde değil. Fanları anakartta nereye bağlayacağını bilmiyorsan orda yardım ederiz en son. Ama fan takıp sökmek aşırı kolay

Bios güncelleme
Format
Güç kaynağını takmak
Kasa fanlarını çıkarıp kendi fanlarını takmak (4 tane vida tutuyor sök tak çok basit)

Çünkü bu işlemleri yaptıracak bilgisayarcı ne alır bende tahmin edemiyorum kötü esnafsa kazıklayıp geçer çünkü

ben hiç para verme taraftarın değilim kesinlikle bu işler için

Geri