Özel Seri Ekran Kartları

Amerika’da veya Çin’de tanıdığın varsa ya da seyahate gidecek olan biri varsa çevrende onlardan isteyebilirsin ancak. Türkiye’ye getirmiyorlar o serileri. Msi 5070 warcraft vardı en son çıkanlardan.

Yeston’ın şöyle bir serisi var. Özel seri değil ama hep böyle şeyler üretiyor firma. Çin merkezli diye biliyorum

Ekler

• IMG_0752.webp
    IMG_0752.webp
    113.8 KB · Hit: 8
o paraya sıfır özel seri ekran kartı bulman imkansız. 4000-5000 serisinde 2. elde bulman da zor. Anca 3000 serilerinde falan varsa vardır ama aramak lazım. Al geç güncel bir ekran kartı, o bütçeyle öyle arayışlara girme.
Ya görünüş için istiyom zaten valorant oynuyom ekran kartına çokta önem vermiyom fiyatları yüksekse bulmakda zorsa bi 5070ti alırım msi mlg o zmn oda çok pahalıda neyse deger bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gözükünce kimse seni tebrik etmeyecek. Özel seriden kastın sıvı sogutmalı modeller mi oyuna özel tasırımı olan modeller mi yoksa soğutma ve fan bakımından en tepe modellerden mi bahsediyorsun. Özel seri demek ucu çok açık bir şey
Ya varya msi mls veya asus evegalden modelleri anineli felan o temalı bi sistem tıplayacam o yüzden perdormans olarakta çok önemli degil zaten valorant oynuyom işlemcim yeter 7500f var ilerde 7800x3d yaparım önce bi tema yapmayı düşünüyom sticker felan alıcam ekran kartına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amerika’da veya Çin’de tanıdığın varsa ya da seyahate gidecek olan biri varsa çevrende onlardan isteyebilirsin ancak. Türkiye’ye getirmiyorlar o serileri. Msi 5070 warcraft vardı en son çıkanlardan.

Yeston’ın şöyle bir serisi var. Özel seri değil ama hep böyle şeyler üretiyor firma. Çin merkezli diye biliyorum
Ha evt görmüştümde ilte trdw olmayınca alamıyom alabilsem bundan alırdım 4060 felan bu tarz arıyom bende beyse yapacak bi şey yok bütce artırıcam artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,325
Üyeler
200,646
Son üye
alimerttas

Geri