❌İndirim Bitti! Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe 2000 Liraya 500 Lira İndirim

Bende 200 tl indirim gozukuyor yeni hesap mı acayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Help

Ekler

• 20898.webp
    20898.webp
    134.8 KB · Hit: 91
Kod hâlâ geçerli mi? Kodu kullanarak sipariş verdim ama iptal etmem lazım. Eğer iptal edersem tekrar kullanabilir miyim?

Amazon mobil uygulamasında ilk siparise ozel 2000 liraya 500 lira indirim yapiyor.

KOD: KUPA500

Elektronik urunde denedim ama gecmedi. Bir de bazi hesaplarda siparis verilmesine ragmen kullanilabiliyor. Deneyin bi. Aileden birinde deneyin.
Kodu nereden öğrendin hacım

Bende girdiğiniz kupon kodu satın alımınızda kullanılamaz diyor cumartesi alışveriş yaptım en son, acaba siz en son ne zaman alışveriş yaptınız
24 haziranda alışveriş yapmışım en son. mobilde geçerli kod pc den deniyorsan olmaz.

Son düzenleme:
24 haziranda alışveriş yaptım en son. mobilde geçerli kod pc den deniyorsan olmaz.
Mobilden yapıyorum zaten o zaman 30 gündür alışveriş yapmayan müşterilere olabilir veya bazı müşterilere tanımlanmış olabilir 30 gün üstü alışveriş yapmayan başkası deneyip yazarsa daha net belli olur

Mobilden yapıyorum zaten o zaman 30 gündür alışveriş yapmayan müşterilere olabilir veya bazı müşterilere tanımlanmış olabilir 30 gün üstü alışveriş yapmayan başkası deneyip yazarsa daha net belli olur
bence 30 gün olayı değidir. normalde ilk siparişe özel kod. bazı hesaplarda bugludur yeni hesap açıp dene istersen.

yeni üyeyim ama anakartta geçmedi. Ya belli ürünlerde geçerli ya da 00.00'da süresi bitti

Geri