212 wattı nerede kullanıyorsun laptop felan mıucuz alacak kadar zenginleşmedik çok şükür. bu konularda yıllardır tek prensibim o oldu. ve hep te kar ettim. eskiden bir mi powerbank almıştım 9 -10 sene arası gitti hala çalışıyor ama ben artık değiştirdim. şimdi xiaomi 212w 25.000mah powerbank kullanıyorum yanımda güç kaynağı taşıyorum resmen. pi 5 ten tutun mi stick e kadar herşeyi çalıştırıyor. ve yüksek hızlı şarjı insanı bayağı mutlu ediyor. alacaklara öneririm.
baseus starlord kullanıyorum bi süredir fiyatına göre çok okey bence 20k mah 22.5 mah olan versiyonu bakmanı tavsiye ederimsa bu bt özelliği olan bir şey kullanıp memnun kalan
Teşekkürler212 wattı nerede kullanıyorsun laptop felan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baseus starlord kullanıyorum bi süredir fiyatına göre çok okey bence 20k mah 22.5 mah olan versiyonu bakmanı tavsiye ederim
Daha böyle 1k civarı bir şey bulmak mümkün mü acaba212 wattı nerede kullanıyorsun laptop felan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baseus starlord kullanıyorum bi süredir fiyatına göre çok okey bence 20k mah 22.5 mah olan versiyonu bakmanı tavsiye ederim
Hiç hesapladın mı kaç mah civarı veriyor?50.000 mah olanını kullanıyorum memnunum.
Malatyanin it öldüren sıcağında inşaatın tepesinde 15 dkya dolar bence yaw
En az 40.000 mah vardır diye düşünüyorum 1 hafta tüm cihazlarımı şarj edebiliyorum. Dolumu 5-6 saat sürüyor, daha fazla da olabilir. 22.5w hızlı şarj özelliği var iPhone 12'yi 25-30 dakikada %80 dolduruyor aşağı yukarı.Hiç hesapladın mı kaç mah civarı veriyor?
Şeytan diyor al konudakini test etEn az 40.000 mah vardır diye düşünüyorum 1 hafta tüm cihazlarımı şarj edebiliyorum. Dolumu 5-6 saat sürüyor, daha fazla da olabilir. 22.5w hızlı şarj özelliği var iPhone 12'yi 25-30 dakikada %80 dolduruyor aşağı yukarı.
Güneş enerjisi çalışıyor ve baya ağır bir cihaz onu da ekleyeyim. Her gün camın önüne dik açıda gelecek güneşi alması için yerleştiriyorum sağlam güneş yerse 50.000 mah boş bir powerbanki max %5 %6 dolduruyor. Hobi işi, güneş enerjisiyle elektrikten tasarruf yapayım gibi bir şey söz konusu değil kesinlikle bu powerbank ile.Şeytan diyor al konudakini test et![]()
Güneş enerjisi çalışıyor ve baya ağır bir cihaz onu da ekleyeyim. Her gün camın önüne dik açıda gelecek güneşi alması için yerleştiriyorum sağlam güneş yerse 50.000 mah boş bir powerbanki max %5 %6 dolduruyor. Hobi işi, güneş enerjisiyle elektrikten tasarruf yapayım gibi bir şey söz konusu değil kesinlikle bu powerbank ile.![]()
Marka olarak beğendim ben açıkçası kutusu, malzeme kalitesi, ürünün yanında gelenler, çok fazla girişi olması hoş detaylar. Ekstra olarak ışığı var, odayı aydınlatıyor, allah korusun depremde vs. çok fazla iş görür.Konudaki mesajımda demiştim zaten o panel en fazla 3-4 watt verir30K MAH dolmaz o güçle
![]()