🔥İndirim 7go Gpw-09 30000mah Güneş Enerjili Powerbank 853 TL

30000 mah olmadığını belirtmeye gerek yok herhalde. Solar destekli olması da ayrı skandal. Sadece ıssız adaya düşerseniz işe yarar.

beyler ben bundan ayrı böyle 10k veya 20k bataryası olan powerbank arıyorum tatilde havuz ve deniz kenarında kullanmaya yolda gitmeye öneriniz var mı bir de bu araç için çakmaklık da lazım hem sarj hem varsa bu bt özelliği olan bir şey kullanıp memnun kalan

ucuz alacak kadar zenginleşmedik çok şükür. bu konularda yıllardır tek prensibim o oldu. ve hep te kar ettim. eskiden bir mi powerbank almıştım 9 -10 sene arası gitti hala çalışıyor ama ben artık değiştirdim. şimdi xiaomi 212w 25.000mah powerbank kullanıyorum yanımda güç kaynağı taşıyorum resmen. pi 5 ten tutun mi stick e kadar herşeyi çalıştırıyor. ve yüksek hızlı şarjı insanı bayağı mutlu ediyor. alacaklara öneririm.
212 wattı nerede kullanıyorsun laptop felan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sa bu bt özelliği olan bir şey kullanıp memnun kalan
baseus starlord kullanıyorum bi süredir fiyatına göre çok okey bence 20k mah 22.5 mah olan versiyonu bakmanı tavsiye ederim

baseus starlord kullanıyorum bi süredir fiyatına göre çok okey bence 20k mah 22.5 mah olan versiyonu bakmanı tavsiye ederim
Teşekkürler

Daha böyle 1k civarı bir şey bulmak mümkün mü acaba

50.000 mah olanını kullanıyorum memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

En az 40.000 mah vardır diye düşünüyorum 1 hafta tüm cihazlarımı şarj edebiliyorum. Dolumu 5-6 saat sürüyor, daha fazla da olabilir. 22.5w hızlı şarj özelliği var iPhone 12'yi 25-30 dakikada %80 dolduruyor aşağı yukarı.
Şeytan diyor al konudakini test et :D

Şeytan diyor al konudakini test et :D
Güneş enerjisi çalışıyor ve baya ağır bir cihaz onu da ekleyeyim. Her gün camın önüne dik açıda gelecek güneşi alması için yerleştiriyorum sağlam güneş yerse 50.000 mah boş bir powerbanki max %5 %6 dolduruyor. Hobi işi, güneş enerjisiyle elektrikten tasarruf yapayım gibi bir şey söz konusu değil kesinlikle bu powerbank ile. :)

Konudaki mesajımda demiştim zaten o panel en fazla 3-4 watt verir :D 30K MAH dolmaz o güçle :D
Güneş enerjisi çalışıyor ve baya ağır bir cihaz onu da ekleyeyim. Her gün camın önüne dik açıda gelecek güneşi alması için yerleştiriyorum sağlam güneş yerse 50.000 mah boş bir powerbanki max %5 %6 dolduruyor. Hobi işi, güneş enerjisiyle elektrikten tasarruf yapayım gibi bir şey söz konusu değil kesinlikle bu powerbank ile. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,674
Üyeler
200,178
Son üye
pieceoflion

Geri