hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,008
eski sürüme geçmeyi denedin miyaptım yine olmadı farklı monitörle denedim yine olmadı bu sorun ddu yaptıktan sonra olmaya başladı
eski sürüme geçmeyi denedin miyaptım yine olmadı farklı monitörle denedim yine olmadı bu sorun ddu yaptıktan sonra olmaya başladı
hayır ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum 4060 ekran kartı vardı onu bırakıp 9060xtye geçtim ve kumlanma sorunu oluşmaya başladı sonra erkan kartından olduğunu düşünüp 5060ti ya geçtim sorun bundada devam etmeye başladı en son çözemeyip buraya yazdımeski sürüme geçmeyi denedin mi
oyun fullde size daha iyi görmeniz için bir görsel daha ekliycemYanlış anlamayın ama bu başlık B580 için açılsa, yorumların yarısı Intel aldığın için oldu olurdu. Konu Nvidia ya da AMD olunca herkes biliyor ki böyle bir durum söz konusu olamaz, kullanıcının bir eksiği mevcuttur. Algıda seçicilik.
Ben paylaşılan karede texture çözünürlük düşüklüğü harici bir şey görmedim.
Bu hangi oyundan? Referans olarak youtube'dan bakınca elde edilmesi gereken görüntü ne? Grafik ayarlarından grain açık olabilir mi? Bazı oyunlar bu kumlama efektini kasıtlı sunuyor. Texture ve shading ayarlarını full'leyip dener misiniz?oyun fullde size daha iyi görmeniz için bir görsel daha ekliycem
green hell bütün aaa oyunlarda bunu yapıyor ama rust gibi valorant gibi oyunlarda böyle bir sorun yok evet dediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama olmadıBu hangi oyundan? Referans olarak youtube'dan bakınca elde edilmesi gereken görüntü ne? Grafik ayarlarından grain açık olabilir mi? Bazı oyunlar bu kumlama efektini kasıtlı sunuyor. Texture ve shading ayarlarını full'leyip dener misiniz?
o zaman bütün oyunlarda yapmaz mıAnakartın pcie girişnde sıkıntı olabilşr farkşı bir anakrtla dene
Tek 1 oyundamı yapıyoedu hocam allah allah çok oynadığınız bi oyun değilse sorun değil çok bemceo zaman bütün oyunlarda yapmaz mı
hayır hocam last of us gibi bütün aaa oyunlarda yapıyorTek 1 oyundamı yapıyoedu hocam allah allah çok oynadığınız bi oyun değilse sorun değil çok bemce
He o zaman yazılımsal hata var yükte çalışınca bozuluyor valrona fşn işlenci oyunu olduğu için sorun yok yinede elinizde farklı bir anakart varsa denemenizi tavsiye ederimhayır hocam last of us gibi bütün aaa oyunlarda yapıyor
hocam şöyle ışığın vurduğu yerlerde oluyor buHe o zaman yazılımsal hata var yükte çalışınca bozuluyor valrona fşn işlenci oyunu olduğu için sorun yok yinede elinizde farklı bir anakart varsa denemenizi tavsiye ederim