Çözüldü✓ 2k Monitör Sistem Tavsiyesi

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,688
Bu monitörü 5070li sistem için düşündük. Bu fiyatlarda 2K 200hz civarı önerileriniz varsa bekliyorum.

LG nin monitörleri kullanarak mcafee reklam skandalı patlamadımı ayrıca LG monitör app installer yazılımı arka planda tam yetkiyle çalışıyor açıkcası özellik olarak değilsede yazılmsal olarak güven vermiyor bana LG

• Beğen
Reaksiyonlar: SUDO
LG nin monitörleri kullanarak mcafee reklam skandalı patlamadımı ayrıca LG monitör app installer yazılımı arka planda tam yetkiyle çalışıyor açıkcası özellik olarak değilsede yazılmsal olarak güven vermiyor bana LG
Bunu okumuştum bi soru işareti oluştu kafamda o yüzden. Başka öneriniz var mıdır yoksa ASUSu almalı mıyım

ben bunu kullanıyorum 9 bin bandına aldım güzel f/p ürün panelide başarılı öneririm

Bu forumda dislike niye yok ya? Saçmalık, adam kontrast oranı 640:1 monitör öneriyor dislike atamıyorum. Atılan LG modeline bulaşmayın bu LG modeli çok daha iyi attığınız da alınır bu arada. Atılan MSI modeli de iyi ama sizin attığınız ve bu LG modeli daha iyi.

Bu forumda dislike niye yok ya? Saçmalık, adam kontrast oranı 640:1 monitör öneriyor dislike atamıyorum. Atılan LG modeline bulaşmayın bu LG modeli çok daha iyi attığınız da alınır bu arada. Atılan MSI modeli de iyi ama sizin attığınız ve bu LG modeli daha iyi.

AOC Q27G42ZE modelini aldım ölü piksel vardı testlerini felan yaptım iade ettim Sonra LG UltraGear 27G610A-B 27" aldım lg nin renkleri ve siyahları çok daha iyi geldi yani fark ediliyordu neredeyse sıfır ghosting var ama bundada ölü piksel çıktı iade etmeye çalışıyorum şuan.

Geri