Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,688
Samsung g5Bu monitörü 5070li sistem için düşündük. Bu fiyatlarda 2K 200hz civarı önerileriniz varsa bekliyorum.![]()
Kronikli olan bu değil miSamsung g5
11k etmrz o hoca. Başka mofdllerde var 9k yaKronikli olan bu değil mi
Önerilere açığım şu an flat panel daha iyi olur bu arada11k etmrz o hoca. Başka mofdllerde var 9k ya
LG nin monitörleri kullanarak mcafee reklam skandalı patlamadımı ayrıca LG monitör app installer yazılımı arka planda tam yetkiyle çalışıyor açıkcası özellik olarak değilsede yazılmsal olarak güven vermiyor bana LG![]()
LG UltraGear 27G640A-B 27" 300Hz 1ms 2K AdaptiveSync HDR400 Pivot QHD IPS Gaming Monitör - incehesap.com
LG UltraGear 27G640A-B 27" 300Hz 1ms 2K AdaptiveSync HDR400 Pivot QHD IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bunu okumuştum bi soru işareti oluştu kafamda o yüzden. Başka öneriniz var mıdır yoksa ASUSu almalı mıyımLG nin monitörleri kullanarak mcafee reklam skandalı patlamadımı ayrıca LG monitör app installer yazılımı arka planda tam yetkiyle çalışıyor açıkcası özellik olarak değilsede yazılmsal olarak güven vermiyor bana LG
lenovo monitörlerede bakabilirsin hocam genel olarak iyilerBunu okumuştum bi soru işareti oluştu kafamda o yüzden. Başka öneriniz var mıdır yoksa ASUSu almalı mıyım
gamepower sonic t80 net tavsiyem al bana da dua etBu monitörü 5070li sistem için düşündük. Bu fiyatlarda 2K 200hz civarı önerileriniz varsa bekliyorum.![]()
AOC Q27G42ZE modelini aldım ölü piksel vardı testlerini felan yaptım iade ettim Sonra LG UltraGear 27G610A-B 27" aldım lg nin renkleri ve siyahları çok daha iyi geldi yani fark ediliyordu neredeyse sıfır ghosting var ama bundada ölü piksel çıktı iade etmeye çalışıyorum şuan.Bu forumda dislike niye yok ya? Saçmalık, adam kontrast oranı 640:1 monitör öneriyor dislike atamıyorum. Atılan LG modeline bulaşmayın bu LG modeli çok daha iyi attığınız da alınır bu arada. Atılan MSI modeli de iyi ama sizin attığınız ve bu LG modeli daha iyi.
![]()
LG UltraGear 27G610A-B Monitör
LG UltraGear 27G610A-B Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com