🔥İndirim Arctic P14 Pro 140mm Pwm Pst - 5x Fan Set (Siyah) 2489 TL

güzel fan fakat bizim ahali bunu aldığında keşke şunun ARGBlisini alsayım bu kapkara oldu deyip pişman olabiliyor
Aynen öyle ne güzel bir zamanlar rgb siz bir bilgisayar hayatımız vardı

Ekler

• 1000027178.webp
    1000027178.webp
    486.5 KB · Hit: 60
Eski seri mi Rev 2.0 olanlar mı kontrol edin. Eski seride düşük rpm'de bile humming denilen ses vardı rahatsız edici yeni seride düzelttiler.
pro serisinde rev. yok diye biliyorum. rev 2.0 düz p14'te var sanırım

Hala var be, fanlara değil de diğer öğelere rgb yapınca da çok yakışıklı oluyo bence
Kötü bir haberi vericem ama ekran kartınızı çalmışlar :)
Tamamen zevk meselsi sizin içinizi siniyorsa gerisi boş . Bende 2nci kasa var fsp cut592 ön arka 14cm destekli sırf sessizlik adına alırım ama bu sefer hem sıvı soğutma yine rgb kalacak hemde gereksiz masraf olacak ayrıca bu fanlar ne kadar sessiz o da ayrı bir konu . P12 pwm pst'den memnundum zamanında 5 li paket olarak almıştım şu an kullandığım kasada sıvı soğutmayı yana aldım üst kısımda arctic p14 argb var 3 adet ama sesli geliyorlar bana maalesef onlar bile artık saldım zaten sessiz fan arayışını kasada var 10 fan rpm kıstım öylece yetiyor .

Ekler

• 1000071773.webp
    1000071773.webp
    534 KB · Hit: 41
Arkadaşlar bu fanlardan aldım ve geri iade ettim , çok sesli çalışıyorlar belirli bir rpm den sonra kulaklık bile olsa yanında durulmaz bilginiz olsun

Bunun fiyatları fena değil Thermallerde vardı 3 tanesi 1k onların fiyatta fena değil onun dışında fancılar uçuyor..Öyleki fan alacağına sıvı soğutma al fanlarını sök kullan pompayı masaya koy... sklksakld öyle saçma fan fiyatları var

Geri