epiclessmaster
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
120 olsa alınırdı RGB olmasa bile müthiş performanslı fanlar.
Aynen öyle ne güzel bir zamanlar rgb siz bir bilgisayar hayatımız vardıgüzel fan fakat bizim ahali bunu aldığında keşke şunun ARGBlisini alsayım bu kapkara oldu deyip pişman olabiliyor
Hala var be, fanlara değil de diğer öğelere rgb yapınca da çok yakışıklı oluyo benceAynen öyle ne güzel bir zamanlar rgb siz bir bilgisayar hayatımız vardı
pro serisinde rev. yok diye biliyorum. rev 2.0 düz p14'te var sanırımEski seri mi Rev 2.0 olanlar mı kontrol edin. Eski seride düşük rpm'de bile humming denilen ses vardı rahatsız edici yeni seride düzelttiler.
Kötü bir haberi vericem ama ekran kartınızı çalmışlarHala var be, fanlara değil de diğer öğelere rgb yapınca da çok yakışıklı oluyo bence
Egzoz fanı olarak takılamıyor ön tarafa ise iki tane 140mm bir tanede 120mm takabiliyorum galiba iyi fırsat aslında ama 120mm'den şaşmayım ben@muraterol kasanıza uyarsa
Teşekkür ederim bende bu sabah aynı fani sipariş vermiştim burdaki fiyat daha iyidi işin gücün rast gitsin140mm F/P fan arayan varsa değerlendirebilir.
Arctic P14 Pro 140mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)
Arctic P14 Pro 140mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)www.jumbum.com.tr