❌İndirim Bitti! LG Ultragear 25g523b-B 200 Hz Monitör 4.347 TL!!!

Oled degil bu 1ms gtg hikaye. Nerede görülmüş budget bir IPS monitörün 1ms gtg sunabildiği? Hala bunlara inanan kaldımı yıl 2026. Rakipleri de MSI, Aoc, ktc vs 8 bit hatta MSI frc ile 10 bit.
Aoc g11ze paneliyle aynı olan James Donkey ravel r40 bile bunun üstünde sanırım. Ktc H25T7 de bundan üstün.

Aoc g11ze paneliyle aynı olan James Donkey ravel r40 bile bunun üstünde sanırım. Ktc H25T7 de bundan üstün.
1ms Gtg (gerçekte 11ms GTG)
15592.webp

15593.webp

15595.webp

Premium monitör 11ms GTG ama budget monitör 1ms gtg yersen

24gn65r-b monitör arasında farka baktım büyüklük ve yenileme hızı arasında fark yok

Haklılık payı yüksek. LG oled panele yoğunlaştı muhtemelen paneli başka bir markadan alıyordur. İncelemesi de yok. Bir de bu LG olayları var. Teknik özelliklere baktığımızda da normal bir IPS monitör olduğunu görüyoruz. Mag244f ve 24g4hre incelemesi var ve iyi çıkıyor. O modellere yönelmek daha mantıklı. Lg yazıyor diye ne yapak yani bir sürü dandik monitörü var lg nin

Renk gamutu rakiplerinden düşük bu arada ona göre alın.
Alıntıyı görüntüle

Parlaklığı da 202nit ölçmüş
Alıntıyı görüntüle

Bu da MSI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hacım 360 ila 420 civarı hertze sahip 1k monitörler arasından önerebileceğin bir monitör var mı 2-3 tane sıralar mısın rica etsem ya

310 da olur

Bu arada ne kullanacağına bağlı QD ve Miniled kombosu yorabilir. Bu benim kendi kişisel tecrübemdir CS oynarken QD Miniled beni çok yordu çok hareketli oyunlarda yoruyor. Değerleri düz IPS'e getirince çok iyi oluyor. Fakat bu seferde niye miniled aldım kullanmayacaksam nit farkını vs. oluyor. Çünkü kısınca resmen normal LCD oluyor. Onun dışında film için QD Miniled IPS'i eziyor bir şey kısmanda gerekmiyor. Hikayelidede güzeldir ama FPS oyunu için bence kötü. Şu monitörü bari 9, 10K olarak çıkarsalarmış. Güyya lansman.

Bu arada ne kullanacağına bağlı QD ve Miniled kombosu yorabilir. Bu benim kendi kişisel tecrübemdir CS oynarken QD Miniled beni çok yordu çok hareketli oyunlarda yoruyor. Değerleri düz IPS'e getirince çok iyi oluyor. Fakat bu seferde niye miniled aldım kullanmayacaksam nit farkını vs. oluyor. Çünkü kısınca resmen normal LCD oluyor. Onun dışında film için QD Miniled IPS'i eziyor bir şey kısmanda gerekmiyor. Hikayelidede güzeldir ama FPS oyunu için bence kötü. Şu monitörü bari 9, 10K olarak çıkarsalarmış. Güyya lansman.
FPS de kapatman lazım zaten gecikme yapar biraz. Fps için kötü değil açıkçası Edge lit 300hz IPS alacağına 2-3k daha koyup qd mini led alıyorsun.
15600.webp
15599.webp
15598.webp

Ben hep diyordum 8-10k ya 300hz IPS almayın aşırı rekabetçi olmadığı sürece gereksiz görüntü kaliteleri vasat diye. Ne renk gamutu, ne parlaklık, ne kontrast oranı iyi değildi. Ortalama IPS 2k monitöre göre daha düşük sonuçlar veriyorlardı. Tek olayları 300hz olmalarıydı. Tcl bu boşluğu doldurdu.

Mis gibi seçenek eğer aç kapa zahmetine girmek istenmiyorsa bütçe artırıp oled almak gerekiyor. Biraz daha zahmetli olması Edge lit IPS almayı haklı çıkarmaz. Öyle bir öneri yapacağını da sanmıyorum gerçi ama başka bir seçenek kalmıyor geriye. 240hz oled bu paraya yok. Bu bütçedeki 1080p IPS monitörlerinde hali belli. Tcl harici boş. Daha iyisi ancak ya daha iyi bir Mini led ya da OLED olur bu bütçede. Ben şu an alacak olsam arkama bile bakmadan tcl qd mini led yapıştırır geçerdim açıkçası.

Son düzenleme:
İyi değerlendiren değerlendirirsin yakında 6000 TL tekrar daha yeni çıkmış piyasaya ciddi bir indirime girmiş James Donkey e3000 TL deseler yine bu dururken yanaşmam
james donkeyde daha güvende hissederim şahsen son lg haberlerinden sonra. diğerinin en azından sadece adı eşek

FPS de kapatman lazım zaten gecikme yapar biraz. Fps için kötü değil açıkçası Edge lit 300hz IPS alacağına 2-3k daha koyup qd mini led alıyorsun.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben hep diyordum 8-10k ya 300hz IPS almayın aşırı rekabetçi olmadığı sürece gereksiz görüntü kaliteleri vasat diye. Ne renk gamutu, ne parlaklık, ne kontrast oranı iyi değildi. Ortalama IPS 2k monitöre göre daha düşük sonuçlar veriyorlardı. Tek olayları 300hz olmalarıydı. Tcl bu boşluğu doldurdu.
Aynen öyle düz IPS'e verilecek max para 8500 olmalı oda 2k 27 inç için 24 FHD için 7k üstü verilmemeli. Fazla rekabetçiyi işin dışına konumlandırıyorum. 9k ve üstü miniled olmalı. Ki ben çok pahalı IPS monitör falanda kullandım çok bir fark göremedim ucuz olanla. Tabikide pahalı olan daha iyiydi ama aradaki fiyat farkını haketmesi imkansızdı. Bencede TCL'in piyasaya girmesi çok iyi oldu şu 25 olanı bende almayı düşünüyorumda, fiyattan dolayı kararsızım. FPS'te QD ile birleşince renkler aşırı doygun kalıyor. FPS'te bayağı şeyi kapatman lazım. Benim kullandığım miniled'in arayüzü problemli diye çok kurcalayamadım, bir yeri düzeltiyordun öbür yerden sorun yaşıyordun. En son srgb'ye çekip niti kısınca bile QD'den dolayı renkler cs'de bana rahatsız edici geldi. Hareketli oyun olduğu için bazı yer fazla ışıklarda falan ise fazla abartıyordu. Ama TCL yazılım kısmı bence Xiaomi'den iyidir. 25 modeline bende şans vermeyi düşünüyorum karar aşamasındayım.

Aynen öyle düz IPS'e verilecek max para 8500 olmalı oda 2k 27 inç için 24 FHD için 7k üstü verilmemeli. Fazla rekabetçiyi işin dışına konumlandırıyorum. 9k ve üstü miniled olmalı. Ki ben çok pahalı IPS monitör falanda kullandım çok bir fark göremedim ucuz olanla. Tabikide pahalı olan daha iyiydi ama aradaki fiyat farkını haketmesi imkansızdı. Bencede TCL'in piyasaya girmesi çok iyi oldu şu 25 olanı bende almayı düşünüyorumda, fiyattan dolayı kararsızım. FPS'te QD ile birleşince renkler aşırı doygun kalıyor. FPS'te bayağı şeyi kapatman lazım. Benim kullandığım miniled'in arayüzü problemli diye çok kurcalayamadım, bir yeri düzeltiyordun öbür yerden sorun yaşıyordun. En son srgb'ye çekip niti kısınca bile QD'den dolayı renkler cs'de bana rahatsız edici geldi. Hareketli oyun olduğu için bazı yer fazla ışıklarda falan ise fazla abartıyordu. Ama TCL yazılım kısmı bence Xiaomi'den iyidir. 25 modeline bende şans vermeyi düşünüyorum karar aşamasındayım.
Novideosrgb programını kullanabilirsin. Sadece renk alanını srgb ye çeker. Diğer şeylere dokunmuyor.

Ben 4.8e itopyadan almısdım. Gayet memnunum parlaklık %80 kullanımdayım fazlasıyla yeterli gaming için. Isık sızmasıda yok. Dusunen alabilir

Kendi panelini kullanmış
15604.webp

Geri