Beyaz masa diğer bütün ekipmanlar siyah olacak şekilde bir setup kuruyorum bu kablolar çok hoşuma gitti Wraith'te bunu buldum güzel duruyor bu alınır mı? Daha iyisi var mıdır bir de RK61 le uyumlu mudur buı şu anlık RK61 kullanıyorum.
Ben siyah rengini kullanıyorum, tek kablo ile 2 bağlantı alabiliyorum. Kullanışlı ve masamda güzel dekor olarak duruyor. Fiyatı tuzlu bir tık ama hak ediyor bence.Beyaz masa diğer bütün ekipmanlar siyah olacak şekilde bir setup kuruyorum bu kablolar çok hoşuma gitti Wraith'te bunu buldum güzel duruyor bu alınır mı? Daha iyisi var mıdır bir de RK61 le uyumlu mudur buı şu anlık RK61 kullanıyorum.
coiled kablo güzel kullanması keyifli. Kaliteleri sağlam ve ağır oluyor. Masan genişse kullanımı rahat, masanın arkasına sarkma olmaz. Setupta şık düzenli duruyor. Klavyenin kablo girişi usb c ise uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum.Beyaz masa diğer bütün ekipmanlar siyah olacak şekilde bir setup kuruyorum bu kablolar çok hoşuma gitti Wraith'te bunu buldum güzel duruyor bu alınır mı? Daha iyisi var mıdır bir de RK61 le uyumlu mudur buı şu anlık RK61 kullanıyorum.
alttaki arkadaşın yazdıgı gibi temassızlık oluyor mu hocam bu attıgınızıda alabilirm şık dursun yeterBen siyah rengini kullanıyorum, tek kablo ile 2 bağlantı alabiliyorum. Kullanışlı ve masamda güzel dekor olarak duruyor. Fiyatı tuzlu bir tık ama hak ediyor bence.
![]()
Wraith Çift Başlıklı Kablo
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu model var bende bakın isterseniz
masa 160x80 hocamcoiled kablo güzel kullanması keyifli. Kaliteleri sağlam ve ağır oluyor. Masan genişse kullanımı rahat, masanın arkasına sarkma olmaz. Setupta şık düzenli duruyor. Klavyenin kablo girişi usb c ise uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum.
Wraith'den başka coiled kablo satan var mı bilgim yok, başka model bulma ihtimalin düşük.
Benim klavyemin kutusundan Mambasnake'in bu kablosundan çıkmıştı. Şanslıyım para vermeme gerek kalmadı
Masanızın büyüklüğü yeterli, ek olarak temassızlık sorunu yaşamadım çevremde kullanan arkadaşlarda yaşamadı herhangi bir problemi yok zaten wraith her hangi bir sıkıntıda 30 gün içerisinde iade alıyor.alttaki arkadaşın yazdıgı gibi temassızlık oluyor mu hocam bu attıgınızıda alabilirm şık dursun yeter
sizin attıgınızla benim attıgımda görüntü dışında başka bir fark var mı karar veremedim ikiside çok hoş duruyorMasanızın büyüklüğü yeterli, ek olarak temassızlık sorunu yaşamadım çevremde kullanan arkadaşlarda yaşamadı herhangi bir problemi yok zaten wraith her hangi bir sıkıntıda 30 gün içerisinde iade alıyor.
ölçüler yeterlialttaki arkadaşın yazdıgı gibi temassızlık oluyor mu hocam bu attıgınızıda alabilirm şık dursun yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
masa 160x80 hocam
Sizin attığınız hangisi bende görünmüyor.sizin attıgınızla benim attıgımda görüntü dışında başka bir fark var mı karar veremedim ikiside çok hoş duruyor
Sizin attığınız hangisi bende görünmüyor.
Benim attığım model daha kullanışlı. Tek USB ile 2 bağlantı verebiliyorsunuz. Ek olarak, sizin attığınız modelde klavyeyi biraz kendinize çektiğinizde verdiği hoş görüntü kayboluyor. Ben de uzun süre kullandım. Benim attığım modeli aldıktan sonra masam çok daha ferah oldu.![]()
Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kasa ve klavyeyle uyumluysa attığınızı alacağım hocamBenim attığım model daha kullanışlı. Tek USB ile 2 bağlantı verebiliyorsunuz. Ek olarak, sizin attığınız modelde klavyeyi biraz kendinize çektiğinizde verdiği hoş görüntü kayboluyor. Ben de uzun süre kullandım. Benim attığım modeli aldıktan sonra masam çok daha ferah oldu.
Kasaya usb şeklinde takılıyor, iki adet type-c girişi var birini dongle birini klavyeye takıyorsunuz hocam. Kablo uzunluğu 30cm neredeyseKasa ve klavyeyle uyumluysa attığınızı alacağım hocam