Kesinlikle Okunmalı Dediğiniz Kitaplar

romansa
harry potter serisi

kişisel gelişimde
alışkanlıkların gücü

bi kitap pahalıysa kalitesinden emin olabilirsiniz bu arada. seçerken işinizi çok kolaylaştırır. her kitap için geçerli değil ama fiyatlar çok iyi filtrelerdir.

Oğuz Atay - tutunamayanlar derim ama onu herkes hem anlayamıyo hem de tek seferde bitiremiyo

Şimdi öncelikle ne düşündüğümü açıklamak istiyorum. Kitap okuyanların oranı çok az. Ama kitapların insan zihnine yaptığı katkılar inkar edilemez. Bir süredir şunu düşünüyordum: İnsanların kitap okumasını nasıl sağlarım? Sonra buraya yazmak aklıma geldi. Hadi forumda kitap akımı başlatalım, kitapseverler olarak tüm forum üyelerinin kitap okumasını sağlayalım. Buna katkısı olmak isteyenler kesinlikle okunmalı dediği kitabı/kitapları yazsın. Yasa dışı kitaplar da yazmayın ama.

Benim önerim Fahrenheit 451. Bence herkes okumalı özellikleri kitap okumaya yeni başlayanlar. Kitap okumanın yasak olduğu bir distopyayı anlatıyor. İnsanların yaptığı tek şey de televizyon izlemek. Ana karakterimiz bir itfaiyeci fakat bu kitapta itfaiyecilerin görevi yangını söndürmek değil kitap bulunan evleri yakmak. Kitabın anlatmak istediği kitap okumanın önemli olduğu ve eksikliğinde kötü şeyler olacağı.
yorumlara bakıyorumda herkes popüler olanları yazmış. ben tamamen farkli bir novel önereceğim. sadece biraz okuduktan sonra ne düşünüyorsun onu merak edecegim. noveloku tr diye siteden gir ve reverend Insanity adlı noveli biraz oku.

Selahattin Demirtaş - DEVRAN
@Realhas the Great hoca tavsiyesiyle okudum çok beğendim

Simyacı

Niccolò Machiavelli - Tüm Serisi .

Ben özellikle kitap okurken sıkılanlar için Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi kitabını öneriyorum. Kitap çok akıcı ve merak uyandırıcı olduğun için akıp gidiyor. Zaten bir defa Livaneli okuduktan sonra diğer kitaplarını da merak edip okumak istiyorsun. Aynı hissi veren bir yazarımızda Yaşar Kemal'dir.
kucukken okuyup cok etkılenmıstım . bu arada normalde bi saftirik patlatırlardı kımse patlatmmıs hayret

Stephen Hawking kitapları güzel Veya Ben bi ara Bütün Sherlock Holmes kitaplarına sarmıştım baya gizemli eğlenceli felandı

goerge orwell - hayvan çiftliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,619
Üyeler
200,730
Son üye
Rasperypi3

Geri