Clx 250 mi Dominar 250 mi?

canpltt

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar, şu anda bende rks vrs 125 var motosikleti değişmek istiyorum fakat fazla bütçem olmadığı için 400-500 cc olan modellere bakamıyorum. Şu anda kendi motosikletimi sattıktan sonra üstüne biraz ekleyip alabileceğimi düşündüğüm bu iki model var hangisini tercih etmeliyim sizce? Eğer bunlar haricinde önerebileceğiniz bir model varsa söylerseniz sevinirim

D250 tabikide hem piyasası hemde kalite bakımından tercih etmelisin daha önce kullandım emsallerine göre gayet iyi gider iyi durur tatmin eder. Ses olarak zaten diyecek bir şey yok gayet keyif veriyor motor üstündeyken sesini duymak. Bakım periyotları japon motorlarla aynı tabi isteğe bağlı olarak ufak ara bakımlarıda yapabilirsin. Görünüş olarak zaten baba motor sert ve kalıplı duruyor fakat böyle olmasının bir dezavantajı var motor gerçekten ağır eğer zayıf ve kısa boylu isen kesinlikle tercih etmemeni öneririm. Benim boyum 1.86 92 kiloyum motoru altımda bisiklet gibi kontrol sağlayıp kullanabiliyordum eğer sende iri yapılıysa inanılmaz keyif alırsın motordan harici olarakta sesinin güzelliğiyle bir dezavantaja daha sahip büyük bir egzozu oldugu için ellerini bıraktıgında motor harbiden sağa çekiyor onuda yine kullanmayı biliyorsan kontrolünü sağlayabilirsin harici olarak merak ettigin bir durum varsa dostum elimden geldigince yanıtlamaya çalışırım.

d250 kullanıcısı olarak tabii ki d250. parçası ucuz kaliteli, sorunsuz 3 yıldır biniyorum tavsiye ederim.

Ortalama 140'lara çıkarım üstünü zorlarım ama alacağım motosiklete de masraf edeceğim için çok fazla bütçeyi zorlayıp sonrasında elimi daraltmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

d250 kullanıcısı olarak tabii ki d250. parçası ucuz kaliteli, sorunsuz 3 yıldır biniyorum tavsiye ederim.
Kroniği falan var mı peki bir de onun için el bırakınca sağa doğru yatıyor diyorlar doğru mu

Ortalama 140'lara çıkarım üstünü zorlarım ama alacağım motosiklete de masraf edeceğim için çok fazla bütçeyi zorlayıp sonrasında elimi daraltmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kroniği falan var mı peki bir de onun için el bırakınca sağa doğru yatıyor diyorlar doğru mu
kronik bir sorunla karşılaşmadım. egzoz katalizatorü dağılıyor diyorlar ama bende olmadı. olanlar da zaten katalizatör iptali yaptılar. elleri bırakınca sağa hafif çekmesi olması egzoz ağırılığndan kaynaklı bende de oluyor ama hissedilcek kadar değil yani zaten bir kusur da değil

kronik bir sorunla karşılaşmadım. egzoz katalizatorü dağılıyor diyorlar ama bende olmadı. olanlar da zaten katalizatör iptali yaptılar. elleri bırakınca sağa hafif çekmesi olması egzoz ağırılığndan kaynaklı bende de oluyor ama hissedilcek kadar değil yani zaten bir kusur da değil
Peki uzun yol yaptın mı hiç uzun yolda nasıl?

arada öyle aman aman bi kalite farkı yok

Peki uzun yol yaptın mı hiç uzun yolda nasıl?
uzun yol 100km yaptım öyle rahatsız olmadım tabi naked motorlar rüzgar aldığı için uzun yolda konfor sele ve siperlik deflektör gibi şeyler kullanman lazım yoksa uzun yolda her naked yorar. onun dışında 130 km hızda gidersin rahatça tapa gaz yapmadan.

Geri