Yardım Türknet Çöktü Mü? Battı mı?

Sanki ülkede tek sorunlu firma türknet
Şuan 1 saat evimde internet gitsin, o gün ki kazancım yarı yarıya iner. İşini internetten yürütenler handikapı sevmez. Benim dilim yandı, yandığı içinde oturduğum sitede ki tüm kullanıcıları türk telekoma geçirdim. Hepsi türknet kullanıyordu. Hak yiyen hack yer.:kappa:

Asla türknet kullanmayın dedim diye linçlenmiştim bir ara :ROFLMAO: bir insan bir insanın kötülüğünü istiyorsa türknet geç demesi yeterli
yaklaşık 4-5 senedir kullanırım ancak sadece bugün böyle büyük bir sorun yaşadım. onun dışında sadece ping gibi sorunlar oluyordu. o da gigafiber'e geçtikten sonra düzelmişti

Asla türknet kullanmayın dedim diye linçlenmiştim bir ara :ROFLMAO: bir insan bir insanın kötülüğünü istiyorsa türknet geç demesi yeterli
Turknet, Telekom, Kablonet vs kullandım. Hepsi birbirinden beter. Genel bir alt yapı kalitesizliği durumu var Türkiye'de. Alt yapı konusunda, kentleşme konusunda her şey korkunç ve kontrolsüz. Al birini vur ötekine. Bulunduğun bölgede hangisi daha düzenli ise onu kullanmak lazım. Her bölgede değişiyor çünkü..

Turknet, Telekom, Kablonet vs kullandım. Hepsi birbirinden beter. Genel bir alt yapı kalitesizliği durumu var Türkiye'de. Alt yapı konusunda, kentleşme konusunda her şey korkunç ve kontrolsüz. Al birini vur ötekine. Bulunduğun bölgede hangisi daha düzenli ise onu kullanmak lazım. Her bölgede değişiyor çünkü..
çünkü nerdeyse tüm sağlayıcılar türktelekom altyapısı kullanıyor. malum altyapı kötü olduğu için tüm ülke sorun yaşıyor. ** millet uzay'a üss kuracak biz hala kalitesiz internet kullanıyoruz. fahiş fiyata!

çünkü nerdeyse tüm sağlayıcılar türktelekom altyapısı kullanıyor. malum altyapı kötü olduğu için tüm ülke sorun yaşıyor. ** millet uzay'a üss kuracak biz hala kalitesiz internet kullanıyoruz. fahiş fiyata!
Kendi altyapılarında da durum farklı değil. Türkiye dijitalleşmeye çok erken başladı. Önünde büyük şans vardı ama planlı değil rantsal dönüşümler ile bu kadar iyi geldi yine. Hala büyük kentlerde, merkezi yerlerde hizmet yok veya gelişi güzel yapılmış alt yapılar var. Mesela Eskişehir'de binaların cepheleri kablo doldu. Turknet kafasına göre alt yapıdan bağımsız her yeri kırmıştı. Bizim apartmanda 3 defa kutu yeri değişti. En son kabloyu söktüm kendim onardım delikleri olduğu kadar. Öyle gelip şafta çektiler. Az daha gözüm kararsa komple mahalleyi gezer bütün hatları keserdim. Öyle böyle bitti. 2 ay sonra Telekom asfaltları kırdı, binaların önünü rastgele kırdı. Apartmanı kıracaklarken mahalleli kovdu. Bizim sokakta telekom alt yapısı yarım kaldı. Çalışanlar da afedersiniz ama o kadar cahil ve özgüvenli ki. Polis çağırmışlardı. Mülkiyet hakkı benim, izinleri yok, yanlarında yetkili yok. Bizim izin var istediğimiz yeri kırarız filan dediler. Polis geldi izinleri yok dedik. Sadece telkin verip gittiler. Alt yapı ve ulaştırma bakanlığına yazdım. Biz ilgilenmiyoruz dediler cevap olarak. Telekom yetkilisi geldi müdürler vs özür dilediler gittiler. Kırdıkları yere yalandan asfalt döktüler parke taşı yeri dahil. Adamların yüzüne söyledin haklısın biz de farkındayız diyorlar. Ben haklarımı ve alt yapıyı biliyorum çünkü 15 yıllık mimarım. Ama insanlar bilmiyor. O yüzden manipülasyon ile en kolay ve dandik yolu uyguluyorlar ve para kazanıyorlar. Denetim yok, bakanlık ilgilenmiyor, belediyeler zaten hak getire. Bunun da en büyük sebeplerinden birisi taşeron sistemi. Türkiye'nin para kazanma yöntemi "çantacılık" komisyon üzerine kuruludur. İşi alan hiç bir firma işi yapmaz. İşi karlı alır, yüzde 30 kadar keser başka firmaya verir. Onlar da altta ustalara götürür verir. Çalışmadan para kazanılır. Asalak bir yöntem ama ülke komple böyle. Çoğu şirketin saha çalışanı vs yoktur. Sadece denetler, günü kurtarır hayatına devam eder. Altta kalanlar da para kazanmak için böyle işler peşine düşer. Bir an önce yapayım gideyim ister. Böylece sen kaliteli hizmet alamazsın, asıl çalışan para kazanamaz, bazı taşeronlar çalar çırpar hayatta kalır. Ama üstte işi alan firma büyür. İşi bilmene bile gerek yok. İşi al başkasına ver yeter. Biz de böyle mağdur oluruz.

Kendi altyapılarında da durum farklı değil. Türkiye dijitalleşmeye çok erken başladı. Önünde büyük şans vardı ama planlı değil rantsal dönüşümler ile bu kadar iyi geldi yine. Hala büyük kentlerde, merkezi yerlerde hizmet yok veya gelişi güzel yapılmış alt yapılar var. Mesela Eskişehir'de binaların cepheleri kablo doldu. Turknet kafasına göre alt yapıdan bağımsız her yeri kırmıştı. Bizim apartmanda 3 defa kutu yeri değişti. En son kabloyu söktüm kendim onardım delikleri olduğu kadar. Öyle gelip şafta çektiler. Az daha gözüm kararsa komple mahalleyi gezer bütün hatları keserdim. Öyle böyle bitti. 2 ay sonra Telekom asfaltları kırdı, binaların önünü rastgele kırdı. Apartmanı kıracaklarken mahalleli kovdu. Bizim sokakta telekom alt yapısı yarım kaldı. Çalışanlar da afedersiniz ama o kadar cahil ve özgüvenli ki. Polis çağırmışlardı. Mülkiyet hakkı benim, izinleri yok, yanlarında yetkili yok. Bizim izin var istediğimiz yeri kırarız filan dediler. Polis geldi izinleri yok dedik. Sadece telkin verip gittiler. Alt yapı ve ulaştırma bakanlığına yazdım. Biz ilgilenmiyoruz dediler cevap olarak. Telekom yetkilisi geldi müdürler vs özür dilediler gittiler. Kırdıkları yere yalandan asfalt döktüler parke taşı yeri dahil. Adamların yüzüne söyledin haklısın biz de farkındayız diyorlar. Ben haklarımı ve alt yapıyı biliyorum çünkü 15 yıllık mimarım. Ama insanlar bilmiyor. O yüzden manipülasyon ile en kolay ve dandik yolu uyguluyorlar ve para kazanıyorlar. Denetim yok, bakanlık ilgilenmiyor, belediyeler zaten hak getire. Bunun da en büyük sebeplerinden birisi taşeron sistemi. Tüekşy
saçma sapan bir düzen var.

Çökmemişte batmamışta ekip cumaya gitmiş, dönünce sistemi açtılar 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,003
Üyeler
200,564
Son üye
Reiatsu

Geri