W welkin 80+ Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 61 Reaksiyon skoru 18 Cuma, 15:52 #14 TotemReis yazmış: Sistemin ederini hesaplamaya bile gerek yok çünkü ram markası belli değil, anakart eski nesil b650, psu'nun markasını ilk kez duydum vs vs. Devamı için tıklayın... sistem o fiyat kesinlikle etmez ama psu markasını duymadıysanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım hocam
TotemReis yazmış: Sistemin ederini hesaplamaya bile gerek yok çünkü ram markası belli değil, anakart eski nesil b650, psu'nun markasını ilk kez duydum vs vs. Devamı için tıklayın... sistem o fiyat kesinlikle etmez ama psu markasını duymadıysanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım hocam
T TotemReis 80+ Katılım 25 Mayıs 2026 Mesajlar 333 Reaksiyon skoru 189 Cuma, 15:52 #15 kerimdoruk81 yazmış: sağolun arkadaşlar peki önerdiğiniz bi kasa varmı 70-100k arası vs. Arkadaş yeni alacakta sevinirim yardımcı olursanız bende isiznle aynı fikirdeyim. Devamı için tıklayın... saat 22.00da incehesabı bi kontrol edin illa ki bi sistem düşecektir.
kerimdoruk81 yazmış: sağolun arkadaşlar peki önerdiğiniz bi kasa varmı 70-100k arası vs. Arkadaş yeni alacakta sevinirim yardımcı olursanız bende isiznle aynı fikirdeyim. Devamı için tıklayın... saat 22.00da incehesabı bi kontrol edin illa ki bi sistem düşecektir.
T TotemReis 80+ Katılım 25 Mayıs 2026 Mesajlar 333 Reaksiyon skoru 189 Cuma, 16:06 #16 welkin yazmış: sistem o fiyat kesinlikle etmez ama psu markasını duymadıysanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım hocam Devamı için tıklayın... Hocam ben PC uzmanı veya taciri değilim, kendi bütçem dahilinde parçalar alıp kullanan birisiyim. Bu markayı ilk kez duydum, belki de kalitelidir ama 110k'lık istenen bir sistemde bu marka bir PSU benim gözümü tırmaladı onu belirtmek istedim sadece.
welkin yazmış: sistem o fiyat kesinlikle etmez ama psu markasını duymadıysanız biraz kendinizi sorgulamanız lazım hocam Devamı için tıklayın... Hocam ben PC uzmanı veya taciri değilim, kendi bütçem dahilinde parçalar alıp kullanan birisiyim. Bu markayı ilk kez duydum, belki de kalitelidir ama 110k'lık istenen bir sistemde bu marka bir PSU benim gözümü tırmaladı onu belirtmek istedim sadece.