Başka altyapı yok olsa Türk Telekomda durmam zaten.Paket yükselterek
Altyapı nedirBaşka altyapı yok olsa Türk Telekomda durmam zaten.
Fiber olduğu iddia ediliyor. Hız saat başı değişiyor neredeyse nasıl fiberse bu.Altyapı nedir
Ekip çağırFiber olduğu iddia ediliyor. Hız saat başı değişiyor neredeyse nasıl fiberse bu.
Hocam istediği kadar fiber olsun bina içi kablolar desteklemiyor olabilir kaç senelik bina?hep sorun sağlayıcıda olacak diye bir şey yokGenelde 24Mbps hız alıyorum bunu nasıl çok masraf etmeden arttırırım modem mi değişmeli?
Alıntıyı görüntüle
Tamam da kablo desteklemiyorsa bu benim suçum mu destekleyen kablo çeksinler madem satıyorlar bu internet hizmetini?Hocam istediği kadar fiber olsun bina içi kablolar desteklemiyor olabilir kaç senelik bina?hep sorun sağlayıcıda olacak diye bir şey yok![]()
Onu müteahhitin yapması lazım sağlayıcının sorunu değil müteahhit hangi kabloyu koyduysa adamlar onu veriyor ne yapsınlar duvarları kırıp kablomu döşesinler müteahhit yerineTamam da kablo desteklemiyorsa bu benim suçum mu destekleyen kablo çeksinler madem satıyorlar bu internet hizmetini?
binanın içinden evinin odasına gelen kabloyu diyolar dost hat varya hani ben de telekom fiberliyim 4.5-5mb download alıyorum genelde paket düşük olmasına rağmen hızlı internetim sanırım senin paylaştığının 2 katları falanTamam da kablo desteklemiyorsa bu benim suçum mu destekleyen kablo çeksinler madem satıyorlar bu internet hizmetini?
Altyapı türktelekom olsa bile Türkiyenin %100ü zaten türktelekom. Bazen ikinci altyapı geliyor o da %15 gibi bir şansa.Başka altyapı yok olsa Türk Telekomda durmam zaten.
O kabloyu da ben çekmedim ki adamlar yaptı kurulumu tamamen.binanın içinden evinin odasına gelen kabloyu diyolar dost hat varya hani ben de telekom fiberliyim 4.5-5mb download alıyorum genelde paket düşük olmasına rağmen hızlı internetim sanırım senin paylaştığının 2 katları falan