İnternet Beni Kazıklar mı?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,893
İnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?

İnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?
Yok sıkıntı olmaz sapma payı var 100 mbs varsa 110 a kadar normal

dalgalanmalar olabilir 100 mbps sabit olacak diye birsey yok azıda olabilir fazlasıda:blobdance:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dalgalanmalar olabilir 100 mbps sabit olacak diye birsey yok azıda olabilir fazlasıda:blobdance:

Hayır hocam. Sizin pakey 100mb veriyorlar.
5 veya ekstra 10 mb tam 100 alman için tam 100 verseler %100 verim gerekirdi. Evrendeki %100 verim yok verimsizliği ekstra mb ile kapatıp tam 100 alabilmesi sağlıyorlar. Ayrıca dava v.s yemelerinide engelliyorlar.

Bu nasıl başlık ya snsjsjsjsjs

Yıllardır 75 megabit internet hızlı vdslde 85 megabit hız aldım sorun yok

100 megabite geçtim 90-95 ile falan indiriyorum şimdi. Sorun yok. Ben snr margini arttırdığım için hız düştü. Çok download yapan birisi değilim

Kısacası verilen hızın altında da alabilirsiniz üstünde de

Ben de 1000 diye sattıkları tarifeden 900 küsür hız alıyorum ama 1000 parası alıyorlar. 100, 200, 500 ve 1000 mbps için tarife oluyor genelde zaten. 105 mbps diye bi tarife yoksa onun parasını almazlar herhalde

Ben de 1000 diye sattıkları tarifeden 900 küsür hız alıyorum ama 1000 parası alıyorlar. 100, 200, 500 ve 1000 mbps için tarife oluyor genelde zaten. 105 mbps diye bi tarife yoksa onun parasını almazlar herhalde
Kaç hız tanımlıdır onu bilemiyorum işte altyapı TırtTelekom olduğu için 30-60 arası alıyorum genelde ama 105 gördüm bir defa o kafamı karıştırdı şimdi size 200 satmışız biz o hızı veriyorduk diyip ona göre fatura kesmesinler de gerisi sorun değil.

Kaç hız tanımlıdır onu bilemiyorum işte altyapı TırtTelekom olduğu için 30-60 arası alıyorum genelde ama 105 gördüm bir defa o kafamı karıştırdı şimdi size 200 satmışız biz o hızı veriyorduk diyip ona göre fatura kesmesinler de gerisi sorun değil.
Arayıp sormanız lazım telekomu, ya da uygulamadan da bakılabilir

Geri