Yok sıkıntı olmaz sapma payı var 100 mbs varsa 110 a kadar normalİnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?
Hayır hocam. Sizin pakey 100mb veriyorlar.İnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?
Bu nasıl başlık ya snsjsjsjsjsİnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?
Kaç hız tanımlıdır onu bilemiyorum işte altyapı TırtTelekom olduğu için 30-60 arası alıyorum genelde ama 105 gördüm bir defa o kafamı karıştırdı şimdi size 200 satmışız biz o hızı veriyorduk diyip ona göre fatura kesmesinler de gerisi sorun değil.Ben de 1000 diye sattıkları tarifeden 900 küsür hız alıyorum ama 1000 parası alıyorlar. 100, 200, 500 ve 1000 mbps için tarife oluyor genelde zaten. 105 mbps diye bi tarife yoksa onun parasını almazlar herhalde
Arayıp sormanız lazım telekomu, ya da uygulamadan da bakılabilirKaç hız tanımlıdır onu bilemiyorum işte altyapı TırtTelekom olduğu için 30-60 arası alıyorum genelde ama 105 gördüm bir defa o kafamı karıştırdı şimdi size 200 satmışız biz o hızı veriyorduk diyip ona göre fatura kesmesinler de gerisi sorun değil.