İnternet Nasıl Hızlandırılır?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,381
Genelde 24Mbps hız alıyorum bunu nasıl çok masraf etmeden arttırırım modem mi değişmeli?
IMG_3839.webp

Hocam istediği kadar fiber olsun bina içi kablolar desteklemiyor olabilir kaç senelik bina?hep sorun sağlayıcıda olacak diye bir şey yok :)
Tamam da kablo desteklemiyorsa bu benim suçum mu destekleyen kablo çeksinler madem satıyorlar bu internet hizmetini?

Tamam da kablo desteklemiyorsa bu benim suçum mu destekleyen kablo çeksinler madem satıyorlar bu internet hizmetini?
Onu müteahhitin yapması lazım sağlayıcının sorunu değil müteahhit hangi kabloyu koyduysa adamlar onu veriyor ne yapsınlar duvarları kırıp kablomu döşesinler müteahhit yerine 😀

binanın içinden evinin odasına gelen kabloyu diyolar dost hat varya hani ben de telekom fiberliyim 4.5-5mb download alıyorum genelde paket düşük olmasına rağmen hızlı internetim sanırım senin paylaştığının 2 katları falan

Başka altyapı yok olsa Türk Telekomda durmam zaten.
Altyapı türktelekom olsa bile Türkiyenin %100ü zaten türktelekom. Bazen ikinci altyapı geliyor o da %15 gibi bir şansa.

Git başka firmadan internet al. İnternetimi taşıttırmak istiyorum da halletsinler.

Herhangi bir altyapı sorgu sitesine gir mahalleni yaz hızın çıkar.

binanın içinden evinin odasına gelen kabloyu diyolar dost hat varya hani ben de telekom fiberliyim 4.5-5mb download alıyorum genelde paket düşük olmasına rağmen hızlı internetim sanırım senin paylaştığının 2 katları falan
O kabloyu da ben çekmedim ki adamlar yaptı kurulumu tamamen.

Geri