3 Adet Kasa Egzoz Fanı Önerisi

Hokkabas

80+
Reaksiyon skoru
84
Bütçe
3000
konu

selamlar, yukarıdaki konuda yaşadığım kablo sorununu cpu-opt pinine takarak şimdilik çözdüm ama işlemciye göre hız aldığı için çok sağlıklı değil.

kasanın üstüne 2 tane rgb fan almayı düşünüyordum zaten dışarı hava atacak şekilde, bir tane de rgb egzoz fanı almayı düşünüyorum ki kasanın içini daha rahat görmek istiyorum, yani bana toplam 3 tane fan lazım. mümkünse kit halinde önereceğiniz kasa fanı var mıdır,

kasamın ön tarafındaki fanlar 6 pinli ve kontrolcüsüne bağlı onlar kendi başına belli devirde dönüyor dokunmayı düşünmüyorum

istediğin özellik vs var mı?

istediğin özellik vs var mı?
hocam düz kasa fanı yani sadece rgb olsun istiyorum kasanın içi karanlık kalmasın diye, bütçe 3k yazdım ama fiyatları bilmiyorum kalitesi kötü bi fan almak da istemem, onun dışında kablo uzunluğunda sorun yaşamayayım yeterli, daisy chain yapabildiğim fanlarla galiba anakartın altındaki sys_fan pinine ulaşabilirim diye düşünüyorum.

hocam düz kasa fanı yani sadece rgb olsun istiyorum kasanın içi karanlık kalmasın diye, bütçe 3k yazdım ama fiyatları bilmiyorum kalitesi kötü bi fan almak da istemem, onun dışında kablo uzunluğunda sorun yaşamayayım yeterli, daisy chain yapabildiğim fanlarla galiba anakartın altındaki sys_fan pinine ulaşabilirim diye düşünüyorum.
https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-m12q-siyah-12-cm-fiyati,1257971256.html o kadar vermenize gerek yok özellik olarak güzeldir işinizi de görecektir hocam size uygun siteden satın alabilirsiniz.

Geri