20 22k Arasında Hangi Model Yd iPhone Gelir

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,074
Beyler bilen var mıdır bu fiyatları dükkanlarda falan.Sahibindende bakıyorum çok değşiyor fiyatlar aydınlatırsanız sevinirim.

Bilen var mıdır acaba çok sevinirim

Temiz acilmamis olduguna inandigin guvendigin biyerden 14 pro iyi olur. Pili bitmis olabilir acilmamis alirsan pilini yt de bilindik yerler var duzgun guvenilir yerler ordan yeniletirsin. Ama diyosanki pro serisine gerek yok sifir 15 falab da bulursun.

Temiz acilmamis olduguna inandigin guvendigin biyerden 14 pro iyi olur. Pili bitmis olabilir acilmamis alirsan pilini yt de bilindik yerler var duzgun guvenilir yerler ordan yeniletirsin. Ama diyosanki pro serisine gerek yok sifir 15 falab da bulursun.
80 90 arası piller iyi mi hocam götürür mi

80 90 arası piller iyi mi hocam götürür miSahse
şahsen gece video acip sarjda birakarak uyuyorum ve sabah kapatiyorum. Az da uyusum sarjda uzun kullanimlar falab pili cabuk bitiriyor. Sen oyle bise uapmiyocaksab 84-86 alsan rahat edersin ama zaten pil biyerden sonra hizli hizli bitiyor. Uzun sure telefon degistirmicem diyosan pil degistirirsin. Kendi fikrim ama 14 pro serisinin en iyi seri oldugunu dusunuyorum gerek kasa sağlamlığı gerek 13 ailesinden sonraki kamera sensoru guncellemesi. Yani bulabilirsen guvenilir biyer 14 pro 86 pil 22k ye kasa da temiz se al derim

şahsen gece video acip sarjda birakarak uyuyorum ve sabah kapatiyorum. Az da uyusum sarjda uzun kullanimlar falab pili cabuk bitiriyor. Sen oyle bise uapmiyocaksab 84-86 alsan rahat edersin ama zaten pil biyerden sonra hizli hizli bitiyor. Uzun sure degistirmicem diyosan pil degistirirsin. Kendi fikrim ama 14 pro serisinin en iyi seri oldugunu dusunuyorum gerek kasa sağlamlığı gerek 13 ailesinden sonraki kamera sensoru guncellemesi. Yani bulabilirsen guvenilir biyer 14 pro 86 pil 22k ye kasa da temiz se al derim
Bende 14 pro düşünüyordum hocam seninki de yd mi nereden aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,936
Son üye
traack51231

Geri