Sıcak Fırsatlar Hakkında

efetrkan

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar bu anlık indirimleri akakçe dışında nereden takip ediyorsunuz yardımcı olur musunuz?

Forumdaki sıcak fırsatlar haricinde indirim yakalamak psikopatlıga giriyor. Telegramda indirim kanallarında yatıp kalkacan alarm kuracan hiç gereği yok. Forumdaki sıcak fırsatlar zaten büyük oranda piyasaki indirimleri yakalatiyor bize.

donanımarsivi insta ve forumunda elektronik ve benzeri kategoriler yardımcı oluyor forumdakiler sağolsun hem ürün konusunda bilgili kişiler oluyor o konu altında iyi oluyo yani
instada erkekicindirim sayfasından giyim ve ayakkabı konusunda indirim takip ediyorum
eskiden telegramdan bir iki güvendiğim sayfa vardı bazı paketli mutfak ürünleri ve diğer araç gereçleri oradan alabiliyordum ama telegram kanallarını satanlar oldu veya indirim olmayan şeyleri indirim gibi paylaşıp sahte dm görüntüleri ile pazarlama yapmaya kalktılar orayı saldım açıkçası

1785769229716.webp

bir daha bu telegram kanalını takip etmem umutlanmıştım 44900 tl gördüm iki sıfır koymamış , bunun gibi kanalları takip ediyoruz

Alıntıyı görüntüle
bir daha bu telegram kanalını takip etmem umutlanmıştım 44900 tl gördüm iki sıfır koymamış , bunun gibi kanalları takip ediyoruz
450 tl ye düşseydi muhtemelen tüm stoğu kanal sahibi alırdı haber vermezdi. Yani ben e oluyordurda bunlar kendilerine topladıkları için bizim haberimiz olmuyordur

450 tl ye düşseydi muhtemelen tüm stoğu kanal sahibi alırdı haber vermezdi. Yani ben e oluyordurda bunlar kendilerine topladıkları için bizim haberimiz olmuyordur
ben onu o telegram sayfasının yorumlarında söyledim diye admin banladı zaten , doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar boşa dememişler

Geri