BlackHunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Hocam dik şekilde 3 lü olan grup reverse fan mı yani havayı içeri mi çekiyor yoksa dışarı mı üflüyor eğer dışarı üflüyorsa aşağıya havayı çeken bir fan almanız daha sağlıklı olacaktırDostlar merhaba,
Yeni topladığım kasanın alt kısmı boş kaldı. Rgb li problem çıkartmayan 120 lik 3 adet fan takacağım. Hangi fanı almalıyım destek olabilir misiniz ?
asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almayı düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldımDostlar merhaba,
Yeni topladığım kasanın alt kısmı boş kaldı. Rgb li problem çıkartmayan 120 lik 3 adet fan takacağım. Hangi fanı almalıyım destek olabilir misiniz ?
asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almay düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım
Bilgisayarı toplattığım arkadaş bu tipte fan almamı önerdi. Benim için burada önemli olan markası ve sessiz çalışacak olması dostumHocam dik şekilde 3 lü olan grup reverse fan mı yani havayı içeri mi çekiyor yoksa dışarı mı üflüyor eğer dışarı üflüyorsa aşağıya havayı çeken bir fan almanız daha sağlıklı olacaktır
Tamam dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.bu kasa için reverse blade (ters bıcaklı) üçlü fan almak gerek doğru hava sirkülizasyonu için ve evet aynı fanlar için ASUS PRIME MR120 modeli
asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almayı düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım
asihorse nyota ile msi modelleri iş görür. kasanın çalışırkenki fotosu var mı hocam ben de almayı düşünüyorum cooler master ile Asus arasında kaldım