Motor Almak İçin Yardımınız Lazım!

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Aklımda BAJAJ modellerinden bir kaç model var.

Pulsar N160 TEK ÖN TEKER ABS 170/180 bin bandında (sıfır)
Pulsar NS200 UG ÇİFT ABS 230bin bandında (sıfır)

Sizce hangisini almalıyım.

NS200 fiyat performans ikisinden birini alacaksan NS200 al derim

İLk motorunsa 2. El al ddğer ksybo yaşamaszjn

Pulsar N160 almanı önermem , 2. elde düşük km pulsar n250 f250 tercih etmeni tavsiye ederim 100 120 bin civarına bulursun

2.el az km'li temiz Pulsar ns200 düşünülebilir, ya da sıfır vade farksız taksit kampanyası varsa o da mantıklı olabilir

Japon dışında alacağın her motordan satarken maalesef ciddi zarar edebilirsin, Tavsiye olarak ikinci ele yönelip fiyatı da iyice öldürerek motoru almak olur, marka model olarak Temiz NK250,SR250,NS200,NS200UG, Tarzı modellere yönelebilirsin. Bu tarz markalarda alırken kazanırsan her zaman karlı çıkarsın.

Dostlar ayrı olarak 2. el alırken ne gibi masraflar çıkıyor ve ekipmanları nereden almamı önerirsiniz mağazadanmı veya internettenmi mağazaysa fiyat performans ucuza hangi mağaza önerirsiniz

2 El ürünlere bir türlü güvenemiyorum. Geçen bir tane almaya gittik anlayan arkadaşımı götürdüm. İlanda sol bir defa devrildi dedi ama şaşe'si yamuk çıktı. Ağır bakımları yapıldı demiş başkası bir sürü bakım eksik tekerlek kabak. Bilemiyorum ama ben ikinci el düşünmüyorum. Değerinin düşmüş olması umrumda değil istersem satamayım ama neye bindiğimi bileyim.

Geri