🔥İndirim Zotac RTX 5080 Gamıng Solıd Core Oc 16gb Gddr7 66.511 TL

Bu gece indirimi mi ? Yarın gün içindede geçerli olacal mi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ai için almayı düşünüyorum.
Ayrıca işlemci de ne almam gerekiyor hiç bir fikrim yok.
Ai için alacaksan yine aidan bilgi alabilirsin. Google ai danışırsan o seni yönlendirir zaten. 9900x veya 9700x gibi islemcileri önerecektir butçene göre

INNO3D X3 OC bunun muadili. Gamegarajdaki düz oc olmayan x3 den daha iyi bu kart. Vapor Chamberı var çok iyi bi kart fiyat iyi.

Kararsız kaldım. 5070ti mi yoksa 5080 mi alınır? fiyatlar düşer mi yoksa yükselir mi?
5K'dan fazla fark varsa 5070Ti. Tamamen AI kullanımsa 3090 falan daha mantıklı olur herhalde vramden ötürü tam ai konularını bilmiyorum.

5090 bile 1080ti hissi vermiyor
Katılıyorum veremez çünkü fiyatına göre gelmiş geçmiş en iyi ekran kartlarındandı 1080ti, çağ atlattı resmen gerek vram gerek kas gücü ve kaç nesil gitti, insanlar hala güncel oyunları oynuyor 1080ti ile, şimdi ne 5080 ne 5070 ti ne 5090 yanından geçemez 1080ti'ın. Nvidia dersini aldı öyle bi kart bi daha gelmez.

Katılıyorum veremez çünkü fiyatına göre gelmiş geçmiş en iyi ekran kartlarındandı 1080ti, çağ atlattı resmen gerek vram gerek kas gücü ve kaç nesil gitti, insanlar hala güncel oyunları oynuyor 1080ti ile, şimdi ne 5080 ne 5070 ti ne 5090 yanından geçemez 1080ti'ın. Nvidia dersini aldı öyle bi kart bi daha gelmez.
1080ti yi yanlış üretmişler zaten. Aşırı güçlüydü 😀

INNO3D X3 OC bunun muadili. Gamegarajdaki düz oc olmayan x3 den daha iyi bu kart. Vapor Chamberı var çok iyi bi kart fiyat iyi.

5K'dan fazla fark varsa 5070Ti. Tamamen AI kullanımsa 3090 falan daha mantıklı olur herhalde vramden ötürü tam ai konularını bilmiyorum.
16.5k fark var

3D tasarım ile uğraşıyorum 5080 aldım bende inş uzun yıllar üzmez, alan arkadaslarada hayırlı olsun

İndirim tekrar gelmiş

İndirim tekrar gelmiş

Teşekkürler güncelledim konuyu adamsın

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dünkü 49 bin TL'ye satılan RTX 5070 Ti sadece mağazalarda stok var diyor, son stoklar belki de bunlar. Yenileri zamlı gelecektir, NVIDIA'ya da sağlam zam yolda.

Geri