30-40k Sıralama Yapabilir Miyim?

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar yksde 150k sıralama yaptım mezuna bırakacağım sayısal alanda, hedefim 30 40 k arası kalan sürede nasıl yapabilirim, ya da yapabilir miyim düzenli bir şekilde haftada 50-55 saat ders çalışarak???

Temelin iyiyse cok rahat yaparsın. Bir arkadaş vardı deprem sonrası hiç çalışmadan 30k yapmıştı ben bizzat şahitim.

Artık yavaş yavaş çalışmaya başlaman lazım tam zamanı
Hocam şuan evde değilim 2 hafta daha sürecek gibi ayın 20si gibi başlayacağım sence neler yapmalıyım bi umut var mıdır sistematik ve düzenli çalışırsam? Günde yaklaşık 8 9 saat net çalışmayı planlıyorum. tyt 75 ayt 30 yaptım sınavda

Son düzenleme:
Hocam şuan evde değilim 2 hafta daha sürecek gibi ayın 20si gibi başlayacağım sence neler yapmalıyım bi umut var mıdır sistematik ve düzenli çalışırsam? Günde yaklaşık 8 9 saat net çalışmayı planlıyorum.
Sen kendini kötü seviyede mi sanıyorsun ne umudu durumun iyi panik yapma. 8-9 saat çalışmaya bile gerek yoktur tabi işi garantiye al çalışabiliyorsan çalış. Sistematik ve düzenli çalışma şart bunun için bir rehberlik al donanımlı sağlam birinden. Herkese öneriyorum rehberlik bu yks sürecinin olmazsa olmazı. Zaten yapacağın şeyleri rehberlik aldığın kişi söyler ne kadar çalışman gerekiyor nasil çalışman gerekiyor nasil net arttirirsin A dan Z'ye senin için bütün yol haritasını çizecek birini bul.

Arkadaşlar yksde 150k sıralama yaptım mezuna bırakacağım sayısal alanda, hedefim 30 40 k arası kalan sürede nasıl yapabilirim, ya da yapabilir miyim düzenli bir şekilde haftada 50-55 saat ders çalışarak???
EA dan hazırlandım sayısal 53k yaptım. O kadarda zor değil. Yapılabilir. Sıkı bir şekilde günde 3-4 saat gerçekten çalışman lazım)

Koç işi falan var mıydı hocam birde günde 3 4 saatle 53k yaptıysan sağlam temelde vardır
hocam dediğim gibi ben ea cıyım ea da 2k sıralamam var.
koç işim yoktu sadece matematikten özel ders aldım.

Sıralama kısmında temel çok önemli. Ve Tyt'yi ne kadar erken bitirip Ayt çalışmaya çok fazla vakit bırakırsan yaparsın.

Sıralama kısmında temel çok önemli. Ve Tyt'yi ne kadar erken bitirip Ayt çalışmaya çok fazla vakit bırakırsan yaparsın.
Eylül 20 gibi tyt işini bitirmeyi düşünüyorum hocam aytye yaklaşık 150 gün zaman ayıracağım sindire sindire özellikle ayt matematiği 4 soru bankasını paralel götürerek ve geriye dönük konu denemeleriyle halletmeyi düşünüyorum. Geometri içinde hemen 1 soru bankasından bitirip temeli oluşturup 2. Soru bankasına dönme taraftarıyım. Ayt fen kısmında çok spesifik bir şey düşünmüyorum konuyu bitireceğim 2 soru bankasından soruyu çözeceğim ve geçeceğim. Tyt adına da kendime şöyle bir şey buldum bana aşşırı mantıklı geldi şimdi hocam aytye başlayınca bir genel tyt denemesi alıyorsun; pazartesi çarşamba cuma problem ve istatistik dışı tyt mat sorularını ve paragraf sorularını çözüyorsun, salı perşembe cumartesi tyt mat kısmındaki problem&istatistik ve o denemedeki fen/dil bilgisi kısmını(sadece cumartesi ve perşembe günü fen ve salı günü dil bilgisi) çözeceğim. Pazar genel deneme atacağım. Şubat 20-Haziran 20 arasınıda günde 1 tyt 1 ayt genel denemesi çözerek geçireceğim.Eksik ya da gereksiz bulduğun bir yer var mı hocam?

Son düzenleme:
Geri