16x2 DDR 5 Ram Lazım

JKLSDFGJKGFDSJKFGSDKJLGFDSKLJFGDSKLFDJSKLGLDJFKL Bu botları bu foruma kim alıyo bilmiyorum ama işlemcim AMD kanka ne yazık ki ben ufaktan sistemi çöpe taşımaya başlayayım forumda başka AMD işlemci kullanan arkadaşlar varsa onlar da yavaştan çöpe atmaya başlasınlar ağamın emri
ben yavaştan işlemciyi çöp atıyorum

ben yavaştan işlemciyi çöp atıyorum
Kanka yanlışın var işlemciyi değil doğrudan PC yi çöpe atacaksın neyse fazla dalga geçmeyelim insanlar ciddiye falan alır bide şimdi bunu :D

Yok bişi olmaz ben 3200mhz cl16 16gb ram ile 8gb 15cl 2133mhz ram karıştırdım bişey olmadı
Kankam zaten bişey olmaz ben elektrik elektronik mühendisliği yapıyorum tam 5 yıldır sadece düşünce o kadar absürt ki dalga geçmeden duramadım :D

Dalga geçiyorsan ilk bi araştır internette sonra dalga geç kit halinde almadığın ramlerin aynı çip olmama ihtimali çok fazla
Adam haklı ben aynı seri nosunda ramler aldım birbiriyle çalışmadılar. Ayrı ayrı calıusıyolar 4ünü takınca baslatmıyodu bilgisayarı. Bu biraz da anakartla da alakalı aslında baska anakart kabul ediyor bendeki etmiyordu. Beni baya uğrastırdı reis :kekw:

Ne alaka ya al 2 tane patriot devam et aynı marka ürün .3 farklı marka ram kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım

Geri