AMD Wattman Hatası

Yetmesi problem değil psu kalitesiz ximatek mi ne markası muhtemelen D tier
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum stock ayarlara kullanmana bak yada deneye deneye bulacaksın denerken bol bol driver hatası siyah ekran hatası alacaksın bu normal. Sana tavsiyem güzel bir kaliteli psu al
önerme şansın varmıdır ?

Amd fanboyumu ? Ben iş bilmez insanlardan sıkıldım kendin diyorsun adam psu sunu bilmiyor yaptığı ayarlar akıl kârı değil, adam amd bokluyor ben tepki gösterincede öğöğöğ sen fanboysun diyorsun bu kadar iş bilmez olunup elindeki mala bok atamazsın
Hocam ben durduk yere amd çöp desem sana giren çıkan ne ben onu anlamadım :D Sana ne zararı var yani. Fanboyluk oluyor bu işte

E+ diye gördüm ama bilmiyorum :D Ne kadar kalitesiz olsa da sorun psu değil yaptığı ayarlar muhtemelen
Sistemin sağlığı için gerekli. Psu gitti mi yanında sistemi de götürur

önerme şansın varmıdır ?
Bütçen nedir seni zor duruma sokmayacak

Amacım sisteminizi güvene almak şimdi cebinizden çıkmayacak para Allah korusun yarın sisteme maal olabilir.

Sistemin sağlığı için gerekli. Psu gitti mi yanında sistemi de götürur

Bütçen nedir seni zor duruma sokmayacak

Amacım sisteminizi güvene almak şimdi cebinizden çıkmayacak para Allah korusun yarın sisteme maal olabilir.
bütçemin bir kısıtı yok açıkçası çokta uçuk olmasa alabilirim önerdiğinizi

hocam bu kadar ağır yorum yapmanı anlamış değilim youtubeda araştırmalar sonucu böyle yaptım eski haline geri döndürdüm
Öncelikle YT de bu şekilde bir ayar olduğunu inanmıyorum konuyu sen yanlış anlamışsındır var ise de o kanaldan acilen uzak dur.

Öncelikle YT de bu şekilde bir ayar olduğunu inanmıyorum konuyu sen yanlış anlamışsındır var ise de o kanaldan acilen uzak dur.
teşekkür ederim önerdiğiniz herhangi bir ayar videosu varsa iletirmisiniz
teşekkür ederim 850 w yeterli olacakmıdır 1 ay sonra alsam herhangi bir şey olurmu bu ay içinde sadece lol oynayacağım

teşekkür ederim 850 w yeterli olacakmıdır 1 ay sonra alsam herhangi bir şey olurmu bu ay içinde sadece lol oynayacağım
Sistemin için 650w bile yeterli olur buradaki en önemli şey PSU kalitesi aldığı sertfikanın da hiç bir vasfı yok sadece verimliği simgeliyor o kadar bir psu 80+gold almış ise biri 80+ plat bile alsa gold alan çok daha üstün olabilir kullanlın giriş ve çıkış kapasitörleri sayesinde. Kardeşim önerdiğim bir ayar diye bir şey yok işlemcide ekran kartında ve Ram de senin parçana göre OC ve ya UV vardır ne demek istiyorum her donanım birbirinnden farklıdır bu durum da silikon kalitesine göre değişir senin bilmen gereken şey yapmak istediğin şey ne ve yapman gereken şeyin ne olduğunu bilmek bunu öğrenince kendin ayarlarını buluyorsun.

Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300 olan kartı 2600 a çekeyim voltajıda fulliyim hop oc oldu olmuyor ekran kartı oc etmek o kadar başit bir şey değil elindeki kart kaç mhz ile optimum çalışır ilk onu bi araştır amd boklamadan önce .
2 olarak max fan deviri %30 , sesten rahatsız oluyorsan biraz saksıyı çalıştır elindeki aleti kullanmayı oc uv etmeyi öğren max 30 fan devriyle girdiğin ayarlarda kart çok ısınır .
3. Olarak bu kadar boktan ve iş bilmezce ayarlar yapan birinden beklendiği gibi anca aleti suçlarsınız siz herzaman iyi bilinçli kullanıcısınız amd klasik abi bu yıldada watman verir çöker amd kötü abi biz işbilmez hamamböcekleri değiliz amd kötü
Hocam dediklerine kesinlikle katılıyorum ama belliki yeni öğrenen biri daha hafif ve düzgün bir dille gaklaşsanız daha iyi olurdu bence

Sistemin için 650w bile yeterli olur buradaki en önemli şey PSU kalitesi aldığı sertfikanın da hiç bir vasfı yok sadece verimliği simgeliyor o kadar bir psu 80+gold almış ise biri 80+ plat bile alsa gold alan çok daha üstün olabilir kullanlın giriş ve çıkış kapasitörleri sayesinde
teşekkür ederim 1 ay sonra yeni psuya geçsem süre zarfında sıkıntı yaratırmı lol oynayacağım sadece

Yeter ve upgrade edeceğin zaman değişmene gerek kalmaz o yüzden hem kaliteli hem yüksek psu önerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,878
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri