EmirAladag
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 336
şimdide türknet uygulamasına girmiyor. mobil veri aktif hatta pc bağlı kullanıyorum şaka gibi
internet yok diyor
Gigafiber altyapısı varsa turktelekomdan kurtuluyorsun. Ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmez. Sorun çıkarsa sadece arizanla turknet yetkileri ilgilenirya öyle tabide peşin ödemedim zaten onuda 6 taksitle ödedim. Fiyat sabitleyip sabitlemeyide 6 taksit seçtiğim için 6 ay boyunca 130 lira fazla verip sonra 6 ay ödememek benim için güzel oldu.
Bu arada bi yer dikkatimi çekti Ben şimdi parayı basıp gigafiber seçsem arıza yaşamıyacakmıyım yani. Şuanki hata için telekomu bekliyolarmış. Benim alt yapım yetiyor gigafibere ama fazla para vermek istemedim. Gigafiber alınca türktelekom çatısından çıkıyozmu
Evet çok değiik bir durum yıl 2026 İstanbulu ortasında şaka gibi bir olay nasıl çözemediler hala hayret ediyorum o kadar da darlandım heryerden yazdım ettim şikayette ettim cimere btk yahayda demekki onlada alakası yok. Şurda bi ev yapıldı 3 kez su gitti herhalde en son internet kablolarınıda becerdiler. istanbul sene 2026 komedi gibi. Ulan zaten 30 bin kira veriyom para kalmıyor bari internet keyfimi kaçırmayın
Yani hocam bu birazda altyapı piyangodan gibi bir şey gigafiber kullanacak iseniz etrafınızda kentsel dönüşüm bölgesinde oturmuyor olmanız gerekiyor buna çok dikkat edin etrafınızda 1 tane bile yıkım olsa etkilenebilirsinizTt den Turknete geçmek istiyordum sizi gördükçe geçesem gelmedi gigafiber
Şuan yok ama olmayacağı anlamina gelmez kumara girmeye hiç gerek yok biraz daha fazla öderiz içimiz rahat olir Tt devamEvet çok değiik bir durum yıl 2026 İstanbulu ortasında şaka gibi bir olay nasıl çözemediler hala hayret ediyorum o kadar da darlandım heryerden yazdım ettim şikayette ettim cimere btk ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani hocam bu birazda altyapı piyangodan gibi bir şey gigafiber kullanacak iseniz etrafınızda kentsel dönüşüm bölgesinde oturmuyor olmanız gerekiyor buna çok dikkat edin etrafınızda 1 tane bile yıkım olsa etkilenebilirsiniz![]()
tamam teşekkür ederimGigafiber altyapısı varsa turktelekomdan kurtuluyorsun. Ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmez. Sorun çıkarsa sadece arizanla turknet yetkileri ilgilenir
İyi olmuş yapıştır gitsin. Aslinda turktelekomda taahutsuz olacaktı turktelekoma gececektin turknet arızasini giderdiği an geri turknete gececektin. Daha yapacak birsey yok turktelekom altyapısı 1000 mbps veriyorsa hiç düşünme geç zaten turknet 950 tl olmuşBöyle yazdım türknete nasıl olmuş @bahtsizbedevi23
Şuanda Türknet Gigafiber İnternet Kullanmaktayım(KULLANAMIYORUM) Ama Hiç Memnun Kalmadım 17 Gündür Tamamen İnternetsiz Kaldım Halen Daha İnternetim Yok sizin yüzünüzden Bugün Başka İnternet Sağlayıcılarına Geçiş Yapacağım Fiber Olarak Türk Telekomu da Daha Önceden Kullandığım Bir İnternet Sağlayıcısı Olduğundan Ve İyi Stabil Bir İnternet Sağlayıcısı Olduğundan Geçiş Yapmak İstiyorum Eğer İşlemleri Hemen Yaparsalar Hemen geçeceğim Şuanda Çünkü İnternetsiz Bir Şekilde kaldım İnternet Paketim Bitti Üstüne Sürekli Ek Paket Alıyorum Faturam da Yükseliyor Ciddi Şekilde Mağdurum Tek İsteğim saha dolabındaki sinyal sorununu düzeltmeniz saha dolabında sinyal olmadığından bizim bina içindeki 1000 mbps kutuya sinyal gelmiyor bugün Türk Telekoma geçiş yapacağım Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.
Valla bizim altyapıda türk telekom vdsl altyapısı var sadece fiber bile değil ve en fazla 100 mbps veriyorİyi olmuş yapıştır gitsin. Aslinda turktelekomda taahutsuz olacaktı turktelekoma gececektin turknet arızasini giderdiği an geri turknete gececektin. Daha yapacak birsey yok turktelekom altyapısı 1000 mbps veriyorsa hiç düşünme geç zaten turknet 950 tl olmuş
Telefonla arayıp bilgi vermedikleri sürece attıkları mesajlara inanma. Yazmiyorlar bile panodan kopyala yapıştır yapiyorlar ben instagramdan yazdım mesaj atın dediler mesaj attım daha bakmadılar. Turkcell kullanıyorsan gnçdeki gol at kazan var günlük 4 gb kazanabiliyon 54 tl ye. Ben onu kullanıyorum artık 48 gün internetsiz kalınca en ucuza en çok internet yolları keşfettim@bahtsizbedevi23 böyle diyorlar inanmalımıyım ? Ben iptal başvurusunu bir daha yapıyım en iyisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle yazdım.
Geçmis olsunBugün saat 12 gibi bende de internet gitti. Umarim gelir.
Kullandığım en sorunsuz firma Superonline idi valla daha iyisi denk gelmedi daha.Turknetten iyisi yok maalesef. Taahhütlü düşünürsen 800 tl ye superdolandiranonline var. Bugün internetsiz 48. Gün ona rağmen hala turknet diyorum. Bütün operatörler dolandırma peşinde turknetinde gözü açıldı