Yks Tercih İçin Yardım

Reaksiyon skoru
1
Kötü bir sıralama geldi.
EA 596k, TYT 929k Adana'da oturuyorum ve Adana'da bölüm gelirse rahat olur.
EA olarak Osmaniye Niğde Konya falan geliyor. Fakat çukurova üniversite'de TYT'de birkaç bölüm geliyor.
Daha sonrasında DGS'ye girmeyi planlıyorum. Çukurovada iklimlendirme bölümü 2025'te 886k ile almış yazsam gelme ihtimali var mı?
Sıralama nasıl yapılmalı yardımcı olabilir misiniz?

Mezuna bırak rahat rahat çalış daha iyisini yaparsın.
Kral tercih için konu açtıysa mezuna kalmak aklında yoktur. Bu tarz konuların hepsinde konu sahibine mezuna kalmasını öneriyorsun. Galiba sen mezuna kalacaksın içini rahatlatmak için milletide mezunluğa itiyorsun.

Kral tercih için konu açtıysa mezuna kalmak aklında yoktur. Bu tarz konuların hepsinde konu sahibine mezuna kalmasını öneriyorsun. Galiba sen mezuna kalacaksın içini rahatlatmak için milletide mezunluğa itiyorsun.
Bu sıralama ile okumanın amacı ne ki? Bir soruyu amaca yönelik yanıtlamak lazım mesela konu sahibi ne istiyor, nasıl bir durumda, hedefi ne bunları bilmek lazım eğer amacını karşılıyorsa onu öneririz. Şu sıralama ile körü körüne tercih yapmanın mantığı yok çünkü.

Bir de mezuna kalacak biri neden başkalarını mezuna kalmaya ikna etsin bedava rakip eleme fırsatı yani birini mezuna kalmamaya ikna etmek 😀

Benim bir çıkarım yok ki. Bu sıralamalarda gideceği bir yer önermek çok daha kötü bir öneri olur. Min 2 yıl desek hep cebine hem psikolojisine zarar. Halk eğitimden alınan bir sertifika bile bu bölümlerin diplomasindan fazla iş yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,012
Üyeler
200,820
Son üye
Scledgee

Geri