Hikaye oldu o haber yine hocam fos cıktı.Gelecek hocam kesin 2026 sonu 2027 başı bekleniyor.
Öyle mi hocam ama dün pchocası da paylaşmıştı bilmiyorum artık.Hikaye oldu o haber yine hocam fos cıktı.
İşte o haber pc hocası 1 ay onceki dedikoduyu paylasmıs. Dünya basınında boyle bir haber yok maalesef.Öyle mi hocam ama dün pchocası da paylaşmıştı bilmiyorum artık.
Anladım hocam sağol bilgi için. Süperler gelse bile alamam doğrusu..İşte o haber pc hocası 1 ay onceki dedikoduyu paylasmıs. Dünya basınında boyle bir haber yok maalesef.
Zaten insanlardaki bu hevesi anlamıs degilim.. 3gb lık kitlere gececekler hemde şu ram krizinin ortasında. Size normal serinin fiyatından satarlar mı o kartları hic. Superlerin hepsi ti fiyatından satışa çıkar en azından Türkiyede.Anladım hocam sağol bilgi için. Süperler gelse bile alamam doğrusu..
Daha pahallı ya çıkar hocam Türkiye'de. Örnek 5070 ti 16gb vs süper 24 gb sence aynı fiyata yedirirler mi bizeZaten insanlardaki bu hevesi anlamıs degilim.. 3gb lık kitlere gececekler hemde şu ram krizinin ortasında. Size normal serinin fiyatından satarlar mı o kartları hic. Superlerin hepsi ti fiyatından satışa çıkar en azından Türkiyede.