65 Gündür Yapilmayan Monitor Ücret İadesi Amazon İyizico ve Yapikredi ?

e398ci

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaslar. Cok kotu bir durumla karsi karsiiyayim. 26 aralik 2024 de amazomdan satin aldigim msi monitoru arizadan dolayi teknik sevise yolladim. 1 hafta icinde iade ,degisim karari cikti. Bana gonderilen evragi 4 haziranda amazona ulastirdim. Ayni urun olmadigi icin ucret iadesi olacagi soylendi ve 5-7 gun icerisinde hesaba yatacagi bilgisi verildi. 7 haziranda iadeyi geceklestiremedik postasi geldi vevyine ayni sekilde 10 haziranda. Mt bu tur durumlards otomatik odene yapimadigi takdirde manuel odeme yapilacagini fskat 13 gun beklemem gerektigini soykedi . Tamam dedim bekleyelim. Gelen giden yok. 25 haziranda aradim. Iadeyi almadigimiz icin uzgunuz vs tekrar iade icin talep olusturuldu. 29 haziranda aradim yine ayni seyler arka planda tum aksiyonlar alindi. Iyi ama 25 gun oldu haklisisiniz . 30 haziranda bir kez sabir gostemenizi rica ediyoruz dendi. 10 temmuzda gelen postada "Ödeme araçlarımızdan ve kaynaklarımızdan aldığım bilgiye göre para iadeniz başarılı bir şekilde bankanıza gönderilmiştir. Bazı durumlarda reddedilen para iadelerinde para iadeniz manuel olarak gerçekleştirilerek bankanıza iletilmektedir. Bu tür manuel iadelerde iade referans numarası bulunmaz.

Bankalar birçok durumda para iadesi talebi kendilerine geldikten sonra tutarı 10-15 iş günü içinde hesabınıza gönderirler. Bu sürecin tamamlanmasını beklemenizi rica ederiz.

Bankanızdan aşağıdaki ayrıntılarla birlikte para iadesini takip edebilirsiniz.

Yapılan Para İadesi Tutarı: 13.049,00 TL
Para İadesinin Yapıldığı Tarih: 09/07/2026-23:02
İade Numarası: xxx
Onay Kodu: xxx Yukarıdaki bilgiler para iadenizin gerçekleşmiş olduğunu kanıtlar niteliktedir"" Bankayi ariyorum bize gelen bir rakam yok diyorlar . En son 27 temmuzu bekleyin dendi. 31 temmuzda subeye gittim gelen giden yok ve bugun 8 Agustos Ayip yahu 65 gun oldu. Defalarca kez aradim ve yine dun odene departnanindan maill geldi ve odemenin 9 temmuzda yapildigini baska turlu yardimci olamayacaklarini soylemis. Ayrica iyizico yu da aradim ve 9 temmuzda odemenin yapildigini dogruladi. ve bu tur odemelerin 21 is gununu buldugunu soyledi dogru bir bilgi mi acaba? Ve bugun 7 Agustos ve hala bir odene yok. Bana bir referans numarasi da. Verilmedi . Amazon gondeedik diyor banka gelen birsey yok diyor. Ne yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim. Zira 13 bin tl resmen 65 gundur gasp edildi.

Amazon musteri hizmetleriyle konusup işi muhasebe kısmına taşıdılar mı?

Amazon musteri hizmetleriyle konusup işi muhasebe kısmına taşıdılar mı?
Evet tasiidilar ve 9 temmuzda manuel olarak odendigini belirttiler. Fakat o haddeye kadar neden uzattilar anlamis degilim. 9 temmuzda ysptiklarini soyledikleri odemeyebistineden atilan msil odeme departmanindan geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enson gelen msil ise bu.
Daha önce 10 Temmuz tarihinde size ilettiğimiz para iadesi konulu e-postada belirttiğimiz gibi, para iadeniz 9 Temmuz tarihinde orijinal ödeme yönteminize eksiksiz bir şekilde iade edilmiştir. Ödeme yönteminizle ilişkili banka, arşivleme süresine bağlı olarak sizlere para iadeniz hakkında bilgi verebilmektedir.

Bu sebepler banka kaynaklı olduğu için, Amazon olarak farklı bir işlem yapmamız mümkün değildir. Detaylı bilgi için siparişi verirken kullandığınız ödeme yönteminin kayıtlı olduğu bankayla iletişime geçmenizi öneririz.

Bu konuda ne yazık ki başka bilgi veremiyor ve daha fazla yardımcı olamıyoruz.

kral elinde herşeyin kanıtı mesajı maili varsa thh başvur ve ne kadar süredir para almadığını belirt unutma hesap hareketlerinden para sana iletimediğine dair tüm belglerin tam olsun bu yönde pozitif bi sonuç alacağını düşünüyorum

Benim de farem iade oldu. 1 ay bekledim parayı. Daha sonrasında iyzico ile görüştüm banka ile görüştüm iade gözükmüyor dediler. En son bir gün verdiler 1 ay sonrası gibi bir şey harcama itirazı açarız sistemde çok oluyor bu sorun diyerek. 1 ay sonra itiraz verdik geldi para. Keşke değişimde ısrar etseydiniz ellerinde yoksa üstünü ya da mislini vermek zorundalar.

Benim de farem iade oldu. 1 ay bekledim parayı. Daha sonrasında iyzico ile görüştüm banka ile görüştüm iade gözükmüyor dediler. En son bir gün verdiler 1 ay sonrası gibi bir şey harcama itirazı açarız sistemde çok oluyor bu sorun diyerek. 1 ay sonra itiraz verdik geldi para. Keşke değişimde ısrar etseydiniz ellerinde yoksa üstünü ya da mislini vermek zorundalar.
Hocam.stokda yoktu urun. Dediginiz gibi ustu yada mislini talep ettim. Fakat boyke bir uygulamamiz yok dediler. Subeye gidip itiraz basvurusu yapacagim. Zira tekefon ile ulastigim mt son bor yili goruyormus sozde. Bir turlu harcana itiraz ekranini acamadi. Keske hediye ceki olarak tanimlaysaydi bir sekilde harcardim.

Hocam.stokda yoktu urun. Dediginiz gibi ustu yada mislini talep ettim. Fakat boyke bir uygulamamiz yok dediler. Subeye gidip itiraz basvurusu yapacagim. Zira tekefon ile ulastigim mt son bor yili goruyormus sozde. Bir turlu harcana itiraz ekranini acamadi. Keske hediye ceki olarak tanimlaysaydi bir sekilde harcardim.
THH'ye verin en kötü değişim olarak isteyin. Durumu izah edip uzun süre boyunca uğraştığınızı anlatın en azından para alsanız paranız eriyecek ürün versinler.

Thh baavurusu yaparken yazismallari paylasmali miyim? Paylassam sorun yasar miyim? Su an bankanin acilmasini bekliyorum. Iyltiraz olusturup edevlet uzerinden de thh baavurusu yapacagim. Bu arada hem Amazon'u hem de Yapikredi'yi mi belirrmem gerekecek basvuruda? Bir de dediginiz gibi para eriyor. 2 ay sonra 13bin tl 8_9 bin civarina duser. Urunun ust modelini talep edebikir miyim?

Bsnksya gidip harcama itirazi olusturdum ve ayni gunun aksaminda iade gerceklesti. Fakat bu kadar uzamasi cok kotu oldu. Amazon gibi bir firmanin bunu yapmasi cok uzucu.

Geri