Kaira Plus Dtxr35p 12000 Btu/H A++ Wifi Inverter Super Ionizer Klima 25.990 TL

teknolojiyi kullanmak lazım ya efsane kolaylık bu wifi olayı sonradan olmayan klimayada entegre edilebiliyor sanırım
O konuyu henüz araştırmadım, klimanın içine bir flash bellek taktı servis. Muhtemelen Wifi içindi.

Bu klima zaten aklımdaydı. Alıp almamak arasında gidip geliyordum. Hem indirimde hem peşin fiyatına 9 taksit bence oldukça iyi bir fırsat. Çekiyorum bir tane. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Bu klima zaten aklımdaydı. Alıp almamak arasında gidip geliyordum. Hem indirimde hem peşin fiyatına 9 taksit bence oldukça iyi bir fırsat. Çekiyorum bir tane. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın

Fiyat çok iyi, 2 ay önce 29.5 a aldım performans ve ses açısından da oldukça iyi ihtiyacı olan bu fiyata kaçırmasın derim.

Bende düz 12'lik modeli var ve hem dış ünite hem iç ünite ultra sessiz. Dış ünite hatta öyle sessiz ki balkon kapısı yatak odasına bakıyor ve kapı açık motorun dibinde yatan biri bile zar zor motor sesini duyuyor. Ben 24 saat çalıştırıyorum yani hiç kapanmıyor. Plus modeli daha sessiz olur. Tabii ses evin yalıtımı, cephesi, coğrafi konumu ve odanın metrekaresine göre değişkenlik gösterir.

yanlış yazdım sildim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayni ürün değil hocam. Sağa sola dönme kaira da manuel bunda otomatik. Kaira düz olan 17 derece min soğutma diğeri 16 derece. Diğeri daha güncel yeni hali. Plus da var evimde düz olanı da plus daha kaliteli. Bir de bu fiyata mükemmel ürün alternatifi yok. Bosch falan malzeme olarak yaklasamaz bu ürüne. Daikin üretimi garantisi ve servisi daikin.
Hayır öyle değil bahsettiğiniz ürün eski kaira modeli. Artık o satışta değil ve satılan düz kairalar yeni kaira diye geçiyor ve saydığınız özelliklerin hepsi düz modelinde de var. 2 ay önce alırken araştırmıştım. Web sitesinde dört model var yeni kaira plus, yeni kaira, kaira plus, ve kaira klima diye geçiyor. Bu eski kaira plus. Yeni kaira plus serilerinin sonu .01 ile bitiyor. Benim aldığım model yeni kaira düz modeli ve eski plustan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siz de web sitesinden özelliklere ve broşürü indirerek bakabilirsiniz.

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim hocam.

Hayır öyle değil bahsettiğiniz ürün eski kaira modeli. Artık o satışta değil ve satılan düz kairalar yeni kaira diye geçiyor ve saydığınız özelliklerin hepsi düz modelinde de var. 2 ay önce alırken araştırmıştım. Web sitesinde dört model var yeni kaira plus, yeni kaira, kaira plus, ve kaira klima diye geçiyor. Bu eski kaira plus. Yeni kaira plus serilerinin sonu .01 ile bitiyor. Benim aldığım model yeni kaira düz modeli ve eski plustan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siz de web sitesinden özelliklere ve broşürü indirerek bakabilirsiniz.
Hocam yeni kaira plusların model kodu nedir? Satıcı DTXR35KP nin eski seri, DTXR35P nin de yeni seri olduğunu söylüyor. DRXR35P yolluyorlarmış.

Son düzenleme:
Bu fiyata 1 hafta once olsaydı alacaktım. Bg ye gorurecektim.
Bg den gree amber nordic aldım, 18000 btu.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam yeni kaira plusların model kodu nedir? Satıcı DTXR35KP nin eski seri, DTXR35P nin de yeni seri olduğunu söylüyor. DRXR35P yolluyorlarmış.
Hocam ben plus almadım düz model aldım. Düz serilerin hepsine yeni diye yazmışlar yenisini yolluyorlar. Yeni düz seride plusta olup eski düz seride olmayan özellikler eklenmişti. KP olan eski plus serisi sadece P olan yeni plus serisi. Eğer yeni seri yolluyorlarsa sonu P ile biten onu almak daha mantıklı.

İkisi de yeni seriyse eğer özellikler ve seri kodları burada yazıyor. Her modelin üç seri kodu var üçünü de kullanıyor olabilirler.

Düz yeni model: https://kaira.com.tr/uploads/files/Kaira_2026.pdf
Plus yeni model: https://kaira.com.tr/uploads/files/Kaira_Plus_2026.pdf

Ayrıca ben aldığımda 30 bindi fiyatı ve çok çok memnunum çok daha pahalıya alıp özelliklerinden memnun olmadığım klimalarım da var. Bu fiyata inmesi ve wifi model olması büyük bir artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri