Türk Telekom Vdslden Fibere Geçilir mi

ayranli_tuz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,613
100 mbps vdsl kullanıyorum 1 ay içinde türk telekom altyapılı fibere geçebileceğim galiba, fiyatı nasıldır geçilir mi, kullananlar memnun mu
türknetin kutusu da var ama halihazırda türktelekom taahhütüm var ve o ne zamana hazır olur bilmiyorum

100 mbps vdsl kullanıyorum 1 ay içinde türk telekom altyapılı fibere geçebileceğim galiba, fiyatı nasıldır geçilir mi, kullananlar memnun mu
türknetin kutusu da var ama halihazırda türktelekom taahhütüm var ve o ne zamana hazır olur bilmiyorum
Bende geçmek istiyorum hocam türk telekom fiberine nasıl geçerim? Siz geçmek için ne yaptınız?

Türknet'in Gigafiberi varsa kesinlikle geçilir.

Bende geçmek istiyorum hocam türk telekom fiberine nasıl geçerim? Siz geçmek için ne yaptınız?
daha geçmedim kapıya kadar kablo geldi sinyalin gelmesini aktifleşmesini bekliyorum geldiğinde modeme bağlayacaklar

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Hocam bizde fiber yok adresimizde:(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi hocam hayırlı olsun
kablo kopma ihtimali gerçekten korkutuyor :/
ek yapması çok zor, yapılsa bile eskisi gibi olmayabiliyor

• Üzgün

Hocam bizde fiber yok adresimizde:(

Çok iyi hocam hayırlı olsun
Hocam fibere gerek yok gameon için 50 ve üstü mpbs ye veriyor her ay epin benim dediğim ilk geçişe 1000 tl epin veriyor diye biliyorum

• İnanılmaz
Fiber genelde 5ms filan dusuruyor. Sirf onun icin bile gecilir. Bolgenize yeni geldiyse bazen indirim yapabiliyorlar. Bizim mahalleye yeni cekildigi icin ucuzdan 2yil taahhut vermislerdi.

• Beğen
Fiber genelde 5ms filan dusuruyor. Sirf onun icin bile gecilir. Bolgenize yeni geldiyse bazen indirim yapabiliyorlar. Bizim mahalleye yeni cekildigi icin ucuzdan 2yil taahhut vermislerdi.
ping de düşürüyor muydu, ben ping düşürmüyor sanıyordum o yüzden pek acele bile etmedim

neye epin veriyor?
direkt steam bakiyesi gibi falan mı yoksa belirli oyunlara mı vp gibi
Yok hocam her ay 125 tl bynogameye 200 tl de kendi türktelekom epin sitesinde geçiyor sitede valorant steam lol gibi oyunlarda geçen 200 tl bakiye var

Yok hocam her ay 125 tl bynogameye 200 tl de kendi türktelekom epin sitesinde geçiyor sitede valorant steam lol gibi oyunlarda geçen 200 tl bakiye var
Toplam 325 tl epin faturam zaten 975 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,691
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri