Inventus Garanti Süreci Nasıldır?

ensozr

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar herkese,

Inventus'tan bir ekran kartı almayı düşünüyorum ancak garanti konusunda kafama takılan birkaç nokta var.

Inventus'un sitesinde ürünlerin 2 yıl garantili olduğu belirtiliyor fakat ürünün yanında distribütör mü yoksa ithalatçı garantisi mi olduğu konusunda net bir bilgi göremedim. Ayrıca PNY'nin kendi resmi sitesinde ekran kartı için 3 yıla kadar garanti bilgisi bulunuyor.

Bu durum Inventus'taki ürünün ithalatçı garantili olduğu anlamına mı geliyor, yoksa Türkiye'deki garanti süresinin 2 yıl olması farklı bir uygulamadan mı kaynaklanıyor?

PNY Ekran kartlarinin Türkiye'deki yetkili teknik servis/garanti süreci hakkında da internette çok fazla bilgi bulamadım.

Daha önce Inventus'tan PNY ekran kartı alan veya garanti/servis sürecini deneyimleyen arkadaşlar varsa;

• Ürünün garantisi hangi firma üzerinden yürütülüyor?
  • Arıza durumunda ürünü Inventus'a mı gönderiyoruz, yoksa doğrudan yetkili servise mi?
  • PNY'nin Türkiye'deki yetkili servisi/distribütörü kim?
  • Garanti sürecinde herhangi bir sorun veya mağduriyet yaşadınız mı?
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar herkese,

Inventus'tan bir ekran kartı almayı düşünüyorum ancak garanti konusunda kafama takılan birkaç nokta var.

Inventus'un sitesinde ürünlerin 2 yıl garantili olduğu belirtiliyor fakat ürünün yanında distribütör mü yoksa ithalatçı garantisi mi olduğu konusunda net bir bilgi göremedim. Ayrıca PNY'nin kendi resmi sitesinde ekran kartı için 3 yıla kadar garanti bilgisi bulunuyor.

Bu durum Inventus'taki ürünün ithalatçı garantili olduğu anlamına mı geliyor, yoksa Türkiye'deki garanti süresinin 2 yıl olması farklı bir uygulamadan mı kaynaklanıyor?

PNY Ekran kartlarinin Türkiye'deki yetkili teknik servis/garanti süreci hakkında da internette çok fazla bilgi bulamadım.

Daha önce Inventus'tan PNY ekran kartı alan veya garanti/servis sürecini deneyimleyen arkadaşlar varsa;

• Ürünün garantisi hangi firma üzerinden yürütülüyor?
  • Arıza durumunda ürünü Inventus'a mı gönderiyoruz, yoksa doğrudan yetkili servise mi?
  • PNY'nin Türkiye'deki yetkili servisi/distribütörü kim?
  • Garanti sürecinde herhangi bir sorun veya mağduriyet yaşadınız mı?
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İnventus köklü bir firma, şuana kadar aldığım ürünlerde servislik bir işim olmadı ama sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, ithalatçı garantili olduğunu sanmıyorum ama aklındaki soruları teyit almak için kendilerine sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri