Üniversiteye Hangi Araçla Gidilir

Reaksiyon skoru
11
vw taigo 1.0 tsi dsg 116ps 60km
bmw f30 320dxdrive mavi 150 200km

dostlar taigo zaten bizim evin araci üni haftada 4 gün olsa beylikduzu beyazit arasi git gel e5 trafigi 80km sizce hangi aracla gitmek mantikli biri mantik biri ask isi taigoyu satip f30u aliriz zaten ama f30da ocagimiza incir agaci dikermi bilmiyorum eqe de var ama onun müsaitligi yok ya babamda ya abimde bilmiyorum kız faktörüde var seytan diyor f30 al sizce ne yapilir

Derde bak hey allahim. Elinizde f30 yoksa taigoyu satip f30 almak büyük enayilik olur. Elinizde ikiside varsa tabi ki f30 la gidilir. Ama sende f30 var diye sana gelecek kız senden önce bütün bmw serilerini tanımıştır haberin olsun. Esas mantık işine gelinirse bence okul için ideal araç son kasa brodway olur. Kullanımı kolay parçası nerdeyse bedava yakıt desen çakmak gazı al doldur o derece. Bozuldu mu elinde bir matkap bir akıllı vida bir kurbağacik anahtarla komple tamir edersin

150 200km f30la gidip gelirsen 4 gün okul 3 gün sanayi yaparsın büyük ihtimal bitane pcx al aralardan kaya kaya git

motor seytan isi 3. gunden e5de ölürüm
Arabaya üniversite okutmuş olursun oyüzden taigo daha mantıklı veya dediğim gibi bitane motur al kafan rahat olur araca vereceğin yakıt farkınıda yersin. Düzgün sürersen motorla sıkıntı yaşamazsın

dostlar taigo zaten bizim evin araci üni haftada 4 gün olsa beylikduzu beyazit arasi git gel e5 trafigi 80km sizce hangi aracla gitmek mantikli biri mantik biri ask isi taigoyu satip f30u aliriz zaten ama f30da ocagimiza incir agaci dikermi bilmiyorum eqe de var ama onun müsaitligi yok ya babamda ya abimde bilmiyorum kız faktörüde var seytan diyor f30 al sizce ne yapilir
En mantıklısı elektrikli araç bence. İstanbul trafiğinde benzinli işkence. Hele arıza açmaya bahane arayan araçları hiç düşünme.

Koç üniversitesi falan değilse fark etmiyor kimse bakmıyor arabaya bizim MYOya Scirocco ile gelen de vardı fiat tipo ile gelen de

SAcma sapan bir soru

Benzin masraflarını vs düşünüyorsan kendini zengin gibi gösterme bir zahmet güzel kardeşim benim. Ailene sıkıntı yaşatma.
Anlık arkadaşlarının gazına gelip kaza yapanlarla dolu ortalık. Güyam makas atıyorlar hava atıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri