🔥İndirim Vivo X300 Pro " Fatıh25 " Kodu ve Yanındaki Hediyeler ile Birlikte | 74.999 TL

Hocam şöyle bir saçmalık var, hani bizde iPhone almak isterdik ama 50k bile versek 60hz veriyorlar. Aha daha yeni iPhone 17 de 60hz üstü koydular da onda da telefon Küçük batarya problem vs. vs. O da tatmin etmiyor napalım yani. Telefon değerini koruyacak diye niye katlanalım buna
yagiz özel gününde olduğu için yazdıklarımı öok anlamamış en baştan diyorum ki telefona zaten bukadar para verilmez yoksa ben burada apple avukatlığı yapmıyorum bukadar para verilemz verilirse de tercih vivo olmaz diyorum yoksa işini görecek en ucuz telefon herzaman en iyisidr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aman hocam el alem ne der eski model kullanıyor şuna bak der aman hocam :kizginpeepo:
elalemin dediğini boşver hiç mi arkadaşınız yok iyinize iyi kötünüze kötü diyecek yanlarına gittiğinizde 75kya vivo alıp dal taşş muahbettine konu olmak kim ister

herşeyde yada birşeyde bariz en iyi olmasına gerek yok genel olarak bakıldığında en iyi telefon ,ben burada iphone savunuculuğu yapmıyorum demek istediğim şey sizin iyi diye sayacağınız şeylerin sadece kağıt üstünde kalması ha 15 saat pil ömrü ha 12 saat pil ömrü sen vivosuyla bununla mutlu olan kişi gördün . her neyse lafın özü herhangi bir telefona bu kadar para gömme akıl karı değil ,bir android telefona bu paraları gömmeyede başka şeyler denir ama onu tabi söylemeyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yiyemezdi belki yaşınız yetmiyor olabilir diye söyleyeyim peçete denilince akla selpak geliyorya telefonda da bu iphonedur , bizim gibi yada hindistan gibi paki gibi ülkeler hariç android kullanan adam yok tamam kardeşim senin vivon 1500x zoom atıyor ayın karanlık yüzünü çekiyor eyvallah
Ben ambargo öncesi huawei demişim sen 1500x vivo diyorsun :ROFLMAO:

Yaklaşık 2 aydır vivo x300 kullanıyorum. S23fe'den geçiş yaptım. 60k'ya 3 taksitle alınabilecek bunun kadar kompakt, kamerası iyi, şarjı mükemmel olan telefon yok. İşletim sistemi samsungun isletim sistemine kıyasla eksik olsa da benim kullandığım kısmını düşününce eksiklik hissetmedim. Ama telefonun 2.eli yok. Benim gibi telefonu 2 3 sene kullanip sonrasında ihtiyacı olan bir akrabasına veren birisi değilseniz 2.elinden dolayı kesinlikle önermem. Hoparlör kısmına gelecek olursam çok fazla hoparlörünü kullanan birisi değilim ama kullandığım zaman eksiklik hissetmedim. Tabii ki bu durum kisiden kişiye değişebilir.
Bu yorumum tamamen x300le ilgilidir. X300 proyu ne gördüm ne de yorumları okuma fırsatım oldu.

O senin hayata bakış açın, herkes sizin gibi değil. Siz hayattan zevk almaya devam edebilirsiniz, insanlar ev geçindiriyor, kıt kanaat geçiniyor. Kimsenin ''merak ettim'' diyerek sokağa atacağı 75 bin TL si yok.
Ev gecindirip kit kanaat yaşıyor iseniz 10-20k lik uygun fiyatlı cihazlara bakin zaten bende 11000 liralık Android kullanıyorum 😁

TRde insanlarin oppo ve vivoya onyargili yaklastigini dusunuyorum. Bu adamlar 4 yildir (x90pro+ ve x6 prodan beri) 1inc ana kamera ve cok buyuk yardimci kamera kullaniyorlar. Processing olarak da diger tum markalardan iyiler. Xiaomi'den de bununla ayrisiyorlar. Kendim 1 yildan uzun suredir x100 ultra kullaniyorum ve cevreden her turlu telefonla kiyaslama sansim oldu, ne 17promax ne s26ultra arka kamerada benimki kadar iyi fotograf cekemiyor cunku sensorleri kucuk. Hadi ana kamerada alan derinligi pek olmasa da yine tatmin ediyorlar da zoom kamerasiyla ev icinde bir insan portresi cekin ya da 10x 20xte bir yeri cekin berbat cikiyor. Kucuk kibar telefon isteyen kameradan vazgecip duz iphone17 falan alabilir buna bir sey demem de 2.elde satma ya da marka algisi argumanlari bana sacma geliyor. Bunu alan zaten 5 sene kullanir cunku, degerinin ne kadar dustugunun cok onemi yok. Yazilim olarak da samsunglarda daha fazla ayar var ama oppo vivolar biraz ios kullanicilarindan musteri cekmeye calistiklari icin arayuzu ona daha cok benzetmeye calisiyor, benim gozume oneui'dan cok daha guzel geliyor coloros ve originos. Arayuz polished mi derseniz bence suan coloros diger tum arayuzlerden daha polished, ios26dan sonra animasyonlari bi tuhaflastirdi zaten, samsungunki de colosos kadar akmiyor. Vivolardaki originos de iyi, samsungdan geri kalir yani yok.

Konudan bagimsiz olarak bir de x200fe ve x300 olayi var, o ufacik telefonlarin zoom kamerasi da mesela s26 ultraninkinden daha buyuk. İnsanlar 45k'ya islemcisi ve guncelleme omru daha iyi diye x200fe yerine s25 oneriyor ama isteyen katilmasin isteyen linclesin kendime alacak olsam x200fe alirdim kesinlikle. Kamera ve bataryayi daha onemli buluyorum cunku. Samsung s21den beri duz modellerinde kamerayi degistirmiyor. 1/4inc 10mp zoom kamerasi var yav.

Geri