darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 1,154
Yüzey olarak Blitz, ömür konusunda dediğim gibi bir şey diyemem. Elimdeki mouse padleri hınca hınç kullanmadım. Çoğu 2-3 ay sonra başka ürünle değişiyor. KlasseGear PRO'yu tamamen klavyenin bir kısmı ve masanın geri kalanında kullanıyorum. Fare her zaman kare bir mouse padin üzerinde kayıyor.Klaasegear iyi duruyor onu tercih edeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi bu üçünden? Tercihin
Eğer FPS oynuyorsanız ve masanızda yer varsa, fare için Rampage Blitz L alın. N11 kuponu falan ile ₺350 falan denk getirtebilirsiniz.
Yanına da KlasseGear klasik veya Claws mouse padi alın.
Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Uygun fiyatlı ürünlerde bence yüzeyi üst seviye ürünlere en yakın olan Rampage ürünü. Şu ana kadar Xrades (₺300 kare mouse padi), Porge (₺750 4mm yazan 3mm bile zor bulan kare mouse padi), Gamepower GP400, Monster Pusat Control M, Rampage Blitz L, KlasseGear PRO uygun fiyatlı mouse padlerini denedim. Net olarak aralarında Rampage daha iyi. Gerçi Porge pahalı kalıyordu, ama yüzeyine göre ederi ₺500 falan bence ₺750 kazık o ürüne.
Pahalı ürünlerden de KlasseGear Longteng, Kensei ve Wraith SOA denedim. Bu üç ürün de iyi, onlara da sıralama yapsam Wraith > Kensei > KlasseGear derdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha bir de belirteyim ben mouselarımda dot skatezler kullanıyorum. Deneyimin bana göre farklı da olabilir. Eğer bütçe varsa dot skatez de alınmasını tavsiye ederim.
Mouse Skatez Modelleri | KlasseGear Profesyonel Skate Koleksiyonu
KlasseGear mouse skatez dünyasını keşfedin. Evrensel veya marka uyumlu seçenekler ile üst düzey e-spor performansı sunan çözümler sadece senin için burada.
www.klassegear.com