🔥İndirim Pazarama 1000/200 - Kristal Riviera 5 L Zeytinyağı 1019 TL

Riviera

ilk defa böyle bir marka duyudum iyi midir? kokusu felan keskin mi keskinse olmaz ama fiayt oalrak sıvı yağla aynı garip geldi

paranızı boşa vermeyin dostlar ısıl işlem görmüş yağdır. besin değeri yok denecek kadar az. normalde sabun veya motor yağı yapılıyor ama bizim ülkenin durumunu biliyorsunuz. zeytinyağı alırken soğuk sıkım olmasına dikkat edin bu yağlara göre 50-100 tl daha pahalı oluyor. herkese esenlikler dilerim

Riveria olması çok büyük sıkıntı değil, yemeklerde kullanılır. Ben salatalara da koyuyorum, bir fark olmuyor tad olarak.

Sızma alınabiliyorsa tabii ki o tercih edilmeli. Yine de riveria da olsa ayçiçek yağından iyidir herhalde.
Riviera zeytinyağı doğrudan zararlı veya zehirli değildir, ancak kimyasal ve ısıl işlemlerden geçtiği için natürel sızma zeytinyağına göre besin değeri ve antioksidan (polifenol) oranı oldukça düşüktür. Zararlı bitkisel sıvı yağlara kıyasla daha güvenli bir alternatiftir, fakat sızma zeytinyağının sunduğu sağlığa faydalı bileşenleri büyük ölçüde içermez

Geri