himkc
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
gaming gecesinden 1599 tl ye Asus Tuf H3 Kablolu kulaklık aldım, ama aklım Havit H2015 Pro da kaldı, sizce iade edip haviti mi alayım 2099 tl ye yoksa h3 iyi midir
h3 yerine fuxi h6 pro alabilrisi fuxi h3 güzel çünkügaming gecesinden 1599 tl ye Asus Tuf H3 Kablolu kulaklık aldım, ama aklım Havit H2015 Pro da kaldı, sizce iade edip haviti mi alayım 2099 tl ye yoksa h3 iyi midir
teşekkürler yanıt için hocam, jak almamın sebebi elimde hyperx ses kartı var onunla kullanırım diye almıştım ama sonradan mikrofon performansına baktığımda havit daha iyi geldi bide kablosuz olması çok büyük avantaj benim içinHavit'i alın, masaüstüne JAK oyuncu kulaklığı almayın. JAK tarafında stüdyo veya IEM kulaklıklar daha mantıklı, onlara da ses kartı almanız gerekiyor. Bütçenizi her türlü aşacaktır. Uygun fiyatlarda USB girişli yani ses kartı olan kulaklıklara yönelin.
Havit ATK uygulaması ile EQ ayarlarıyla bayağı iyi oluyor. Zaten anakartı, özellikleri ATK N9 PRO ile aynı.
IEM için ses kartı alması gerekmiyor IEM'ler sürmesi en kolay kulaklıklardan özellikle 1000-4000TL arası bütçedeki IEM'lerİ normal anakartı rahatlıkla besler.JAK tarafında stüdyo veya IEM kulaklıklar daha mantıklı, onlara da ses kartı almanız gerekiyor.
Her türlü parazit ve beyaz gürültü oluyor. Anakartlardaki ses kartların kağıt üstünde bakmayın. Kasadaki titreşim vb. önleyecek tarzda korumaları yok.IEM için ses kartı alması gerekmiyor IEM'ler sürmesi en kolay kulaklıklardan özellikle 1000-4000TL arası bütçedeki IEM'lerİ normal anakartı rahatlıkla besler.