(Dolandırıcı mı?) Sahibinden Sitesinde Param Güvende ile Satış Yapmak

Sahibindende bilgisayar ilanı verdim fiyatı 35k birisi aradı satın alım işlemlerine başlıyorum diye tamam dedim ardından dekont ve ss attı ekler aşağıda, uygulamadan bakıyorum param güvende satışlarında bir işlem yok e mail de gelmedi gelen tek mail de 17 bin tl lik sigorta ödemesiyle ilgili onun ss ini d ekledim. Şuan karşımdakiler dolandırıcı mı daha önce bu sistemle ucuz alışverişler yaptım ama hiç satış yapmamıştım yardımcı olur musunuz?
sigorta bedeli diye bişi yok engelle geç, bide attığı dekontu bi yolla bakalım kişisel bilgileri kapatarak

Elden sat ürünü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden sistemi çok bilmiyom da onun için elden ver diğer arkadaşların dediğine göre küfür etme borçlu çıkarsın vay dolandırıcı ******** de raporla sahibindene

Param güvende geliştirilse çok iyi sistem ama maalesef satıcının mağdur olduğu senaryo çok fazla
Ticaret güven işidir yüzde yüz garanti yoktur
paranın garantisini ya satıcıya verirsin ya da alıcıya sahibinden bence mantıklı olanı yapıp alıcıya veriyor

Son düzenleme:
Eğer büyük şehirdeysen sadece elden teslim seçerek letgo dolap tarzı yerlerdede ilan açın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,282
Üyeler
201,166
Son üye
traxxasX

Geri