shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 710
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White
Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.
gaminggen fiyatina göre bugün öğlen %14.74 düşüş almış. 4.5k eder mi tartışılır![]()
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White
Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.www.gaming.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben sıvı soğutmayı çok sevemiyorum frost commender var gittiği yere kadar değiştirmeyeceğimKıyas listesi
Alıntıyı görüntüle
Listede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada yaKıyas listesi
Alıntıyı görüntüle
Bende de commender var namussuz o kadar iyi ki sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum bazen, min 6-7k bisey almam lazım fark olsun diye vazgeçiyorum sonra.ben sıvı soğutmayı çok sevemiyorum frost commender var gittiği yere kadar değiştirmeyeceğim
tablodan belli zaten 240lıklardan açık ara daha iyiBende de commender var namussuz o kadar iyi ki sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum bazen, min 6-7k bisey almam lazım fark olsun diye vazgeçiyorum sonra.
@TrifactListede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada ya![]()
200w için kullanıldıklarını atlıyorsun bence.Listede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada ya![]()
@Trifact kralın tablosu buKıyas listesi
Alıntıyı görüntüle
Arctic 360 var yaListede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada ya![]()
Kimseyi etiketlemene gerek yok. AIO'lar konusunda Reddit forumunda %1 commenter'ım, hakimimdir AIO'lara. NZXT'lerin, Corsair'ların, Ocypus'ların, Lian Li'lerin, Arctic'lerin olmadığı; MSI dahil (1'i hariç listedeki) tamamı çinden marka basılma ürün içeren bir liste bu, kötülerin savaşı gibi bir şey.tablodan belli zaten 240lıklardan açık ara daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Trifactyokmuş reis
Bir tek Arctic var, onun da tek modeli.
adamın videosundaki tablo cano kafada çok kuruyonKimseyi etiketlemene gerek yok. AIO'lar konusunda Reddit forumunda %1 commenter'ım, hakimimdir AIO'lara. NZXT'lerin, Corsair'ların, Ocypus'ların, Lian Li'lerin, Arctic'lerin olmadığı; MSI dahil (1'i hariç listedeki) tamamı çinden marka basılma ürün içeren bir liste bu, kötülerin savaşı gibi bir şey.
140W'a kadar 2 fanlı tower tak geç. Benim işlemcim 253W.
Konu nominal iş başı soğutma değil. Pompa kalitesi, ses seviyesi, sızdırmazlık testleri, IO çipi, sıvı kalitesi, radyatör kalınlığı ve perde kalınlığı diye diye gidiyor. Bunların tamamı da o AIO'nun ömrünü ve performansını belirliyor.
Hani olay şu, tabloya kötü demiyorum. Tablodaki ürünlere kötü diyorum. Kısa ömürlü ürünler. Dragos markasının 360'ı ile Corsair'ın 360'ı arasında %2-3 oynar gibi görünüyor. Ancak 1 senelik kullanım sonucu o radyatörün sızdırmazlık garantisi/mühendisliği olmadığı için sıcaklıklar fırlıyor, sızdırıyor vs. vs. vs. İyi ve kötüyü belirleyen şey AIO'larda bu tablolardan çok, uzun süreli kullanım istatistikleridir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir tek Arctic var, onun da tek modeli.