🔥İndirim Thermalright Frozen Warframe 360 Se ARGB Beyaz 360mm 4.499 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
710

thermalright-frozen-warframe-360-se-argb-white-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogu...webp

Ekran görüntüsü 2026-08-11 230833.webp

ben sıvı soğutmayı çok sevemiyorum frost commender var gittiği yere kadar değiştirmeyeceğim
Bende de commender var namussuz o kadar iyi ki sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum bazen, min 6-7k bisey almam lazım fark olsun diye vazgeçiyorum sonra.

Listede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada ya 😂
200w için kullanıldıklarını atlıyorsun bence.
65-100w arası islemciler için yapılsaydı bi 30 tane daha F/P kralları çıkardı ama 200w 🥵

tablodan belli zaten 240lıklardan açık ara daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Trifact :D yokmuş reis
Kimseyi etiketlemene gerek yok. AIO'lar konusunda Reddit forumunda %1 commenter'ım, hakimimdir AIO'lara. NZXT'lerin, Corsair'ların, Ocypus'ların, Lian Li'lerin, Arctic'lerin olmadığı; MSI dahil (1'i hariç listedeki) tamamı çinden marka basılma ürün içeren bir liste bu, kötülerin savaşı gibi bir şey.

140W'a kadar 2 fanlı tower tak geç. Benim işlemcim 253W.

Konu nominal iş başı soğutma değil. Pompa kalitesi, ses seviyesi, sızdırmazlık testleri, IO çipi, sıvı kalitesi, radyatör kalınlığı ve perde kalınlığı diye diye gidiyor. Bunların tamamı da o AIO'nun ömrünü ve performansını belirliyor.

Hani olay şu, tabloya kötü demiyorum. Tablodaki ürünlere kötü diyorum. Kısa ömürlü ürünler. Dragos markasının 360'ı ile Corsair'ın 360'ı arasında %2-3 oynar gibi görünüyor. Ancak 1 senelik kullanım sonucu o radyatörün sızdırmazlık garantisi/mühendisliği olmadığı için sıcaklıklar fırlıyor, sızdırıyor vs. vs. vs. İyi ve kötüyü belirleyen şey AIO'larda bu tablolardan çok, uzun süreli kullanım istatistikleridir.

@Trifact kralın tablosu bu

Arctic 360 var ya
Bir tek Arctic var, onun da tek modeli.

Son düzenleme:
Kimseyi etiketlemene gerek yok. AIO'lar konusunda Reddit forumunda %1 commenter'ım, hakimimdir AIO'lara. NZXT'lerin, Corsair'ların, Ocypus'ların, Lian Li'lerin, Arctic'lerin olmadığı; MSI dahil (1'i hariç listedeki) tamamı çinden marka basılma ürün içeren bir liste bu, kötülerin savaşı gibi bir şey.

140W'a kadar 2 fanlı tower tak geç. Benim işlemcim 253W.

Konu nominal iş başı soğutma değil. Pompa kalitesi, ses seviyesi, sızdırmazlık testleri, IO çipi, sıvı kalitesi, radyatör kalınlığı ve perde kalınlığı diye diye gidiyor. Bunların tamamı da o AIO'nun ömrünü ve performansını belirliyor.

Hani olay şu, tabloya kötü demiyorum. Tablodaki ürünlere kötü diyorum. Kısa ömürlü ürünler. Dragos markasının 360'ı ile Corsair'ın 360'ı arasında %2-3 oynar gibi görünüyor. Ancak 1 senelik kullanım sonucu o radyatörün sızdırmazlık garantisi/mühendisliği olmadığı için sıcaklıklar fırlıyor, sızdırıyor vs. vs. vs. İyi ve kötüyü belirleyen şey AIO'larda bu tablolardan çok, uzun süreli kullanım istatistikleridir.

Bir tek Arctic var, onun da tek modeli.
adamın videosundaki tablo cano kafada çok kuruyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,725
Üyeler
201,294
Son üye
knoxina